Juventus, Merih Demiral için 57 milyon Euro'yu reddetti

12.02.2021 - 23:41 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 23:51

İtalya Ligi haberleri... İtalya Ligi takımlarından Juventus, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un ocak ayında milli futbolcu Merih Demiral için yaptığı 57 milyon Euro'luk teklifi reddetti. İşte detaylar...

Juventus, Merih Demiral için 57 milyon Euro'yu reddetti

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus, milli futbolcu Merih Demiral için Liverpool'dan gelen dev teklifi reddettiği iddia edildi...

57 milyon Euro Reddedildi

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Liverpool'un ocak ayı transfer döneminde milli futbolcu Merih Demiral için Juventus'a 57 milyon Euro'luk (50 milyon sterlin) bir transfer teklifinde bulunduğu, ancak İtalyan devinin bu teklifi hiç düşünmeden reddettiği belirtildi. 

Giorgio Chiellini'nin yerine Merih...

Juventus, Giorgio Chiellini'nin emekli olmasından milli futbolcu Merih Demiral'ı hiçbir takıma daha önce satmayacağını da açıklamıştı. Merih'ten ret cevabı alan Merseyside ekibi, Schalke'de forma giyen bir başka milli futbolcu Ozan Kabak'ı sezon sonuna kadar kiralamıştı.

Milan'ı da reddetmişti

Bilindiği üzere bir başka İtalyan takımı Milan, daha önce Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istemiş ancak Juventus 35 milyon Euro gibi bir teklifi reddetmişti. 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Öte yandan bu sezon 17 maçta sahaya çıkan ve 1 asist kaydeden Merih Demiral'ın Juventus ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler