Juventus, Merih Demiral'ı satış listesine koydu!

İsa Kethüda
05.06.2021 - 15:39 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 15:50

İtalya Ligi ekiplerinden Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri, Merih Demiral'ın yerine Nikola Milenkovic'i transfer etmek istiyor. İşte detaylar.

Juventus, Merih Demiral'ı satış listesine koydu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin, Merih Demiral'ı gelecek sezon kadroda düşünmediği ve yerine Nikola Milenkovic'i transfer etmek istediği iddia edildi.

Merih'in yerine Milenkovic'i istedi

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Allegri'nin, Merih Demiral'ın yerine bir oyuncu istediği ve bu oyuncunun da Fiorentina forması giyen Nikola Milenkovic olduğu kaydedildi.

Milenkovic'in maliyeti

Siyah-beyazlı takımın, sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Sırp savunma oyuncusu için Fiorentina kulübüne 35 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. 

Merih Demiral 40 milyon Euro

Haberde, Manchester United'ın transfer listesinde yer alan 23 yaşındaki savunma oyuncusunun bonservisinin 40 milyon Euro olarak belirlendiği bildirildi. Merih'le Manchester United dışında başka takımlarından ilgilendiği ifade edildi. 

Sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Bu sezon İtalyan kulübüyle 24 maça çıkan ve 1 asist ile oynayan Merih Demiral'ın sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler