Juventus, Ronaldo ile 90+4'te VAR'a takıldı!

22.08.2021 - 21:35 | Son Güncellenme: 22.08.2021 - 21:44

Juventus, Serie A'ya 2-2'lik Udinese beraberliği ile başladı. Cristiano Ronaldo'nun yedek başlayıp çok konuşulduğu karşılaşmada attığı gol VAR'dan döndü.

Juventus, Ronaldo ile 90+4'te VAR'a takıldı!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A'nın açılış haftasında Juventus, deplasmanda Udinese ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, yeniden göreve gelen teknik direktörü Massimiliano Allegri yönetiminde 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı.  

'Cristiano Ronaldo oynamak istemedi' iddiası

Maça ise Cristiano Ronaldo damga vurdu. Portekizli yıldızın transfer olma talebi kabul edilmediği için oynamak istemediği ve bu yüzden karşılaşmaya yedek başladığı iddia edildi. Ronaldo 60. dakikada oyuna girdi.

Ronaldo ve Juventus VAR'la yıkıldı

Juventus 3. dakikada Paulo Dybala ve 23'te Cuadrado ile 2-0'ı yakalrken, Udinese bu gollere 51. dakikada Roberto Pereyra'nın penaltısı ve 83'te Gerard Deulofeu ile yanıt verdi. Ronaldo'nun 90+4'te attığı gol ise VAR tarafından iptal edildi. 

Juventus transfer vizesi vermiyor 

Cristiano Ronaldo'nun küksün olduğu Juventus'tan ayrılmak istediği ancak İtalyan ekibin,n buna izin vermediği ifade ediliyor. Juventus Sportif Direktörü Pavel Nedved'in ısrarla "Ronaldo bu sezon da bizimle olacak" açıklamalarına karşılık Portekizli yıldızın sessizliği dikkat çekmişti.

 

Öte yandan Udinese'de Tolgay Arslan 80 dakika görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler