Juventus Dybala, Morata ve Bernaderschi İle Yollarını Ayırdı

İsa Kethüda
30.06.2022 - 12:33 | Son Güncellenme: 30.06.2022 - 12:44

İtalya Ligi haberleri... İtalya Ligi takımlarından Juventus Federico Bernardeschi, Alvaro Morata ve Paulo Dybala ile yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar.

Juventus Dybala, Morata ve Bernaderschi İle Yollarını Ayırdı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus; Federico Bernardeschi, Paulo Dybala ve Alvaro Morata ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Teşekkür mesajı

Kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 3 oyuncuya da katkıları için teşekkür etti ve bir sonraki kulübü için başarılar diledi.

Morata, Madrid'e geri döndü

İspanyol golcü Morata geçen sezon siyah-beyazlı takım ile 48 maça çıktı 12 gol ve 9 asist kaydetti. İtalyan ekibine kiralık olarak gelen başarılı golcü, kulübü Atletico Madrid'e geri döndü.

Dybala ile Inter ve Milan ilgileniyor

2015 yılından bu yana Juventus forması giyen Paulo Dybala da siyah-beyazlı takıma veda etti. Arjantinli yıldız söz konusu çıktığı 293 maçta 115 gol ve 48 asist kaydetti. Bilindiği üzere, Dybala'nın ismi uzun bir süredir Inter ve Milan anılıyor.

Siyah-beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Federico Bernardeschi de, 2017 yılında Fiorentina'dan siyah-beyazlı takıma transfer olmuştu. 183 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 gol ve 24 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler