Juventus'tan çifte transfer! Douglas Luiz ile Alisha Lehmann...

Orhan Gülek
16.06.2024 - 17:28 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 17:42

Aston Villa'nın kadın ve erkek futbol takımlarının yıldız oyuncuları Alisha Lehmann ve Douglas Luiz'in Juventus'a tarihi bir çifte transfer gerçekleştirebileceği iddia ediliyor.

Juventus'tan çifte transfer! Douglas Luiz ile Alisha Lehmann...

AJANSSPOR-HABER

Aston Villa'nın kadın ve erkek futbol takımlarının yıldız oyuncuları Alisha Lehmann ve Douglas Luiz'in Juventus'a tarihi bir çifte transfer gerçekleştirebileceği ve ikilinin İtalyan ekibinin erkek ve kadın takımlarına transfer olmak için hedefte olduğu öne sürüldü.

Juventus, Luiz'i İtalya'ya getirmek istiyor

Brezilyalı orta saha oyuncusu karşılığında Aston Villa'ya iki oyuncu teklif eden Juventus, Premier Lig ekibinin satmak zorunda olduğu Luiz'i İtalya'ya getirmek istiyor. Villa, İngiltere'nin en üst liginin harcama limitleri içinde kalmak amacıyla Haziran sonundan önce oyuncu satmak isteyen altı Premier Lig kulübü arasında yer alıyor.

Çifte transfer anlaşması

İtalyan basınının haberine göre Juventus, Alisha Lehmann ve Douglas Luiz için Villa ile çifte transfer anlaşması yapmaya çalışacak.

İki sevgiliyi transfer eden ilk futbol kulübü olacak

Aston Villa'nın erkek takımında oynayan Douglas Luiz ile kadın takımında oynayan Alisha Lehmann, özel hayatlarında birlikteler. Juventus, bu iki oyuncuyu aynı anda transfer etmesi halinde tarihte 'iki sevgiliyi transfer eden ilk futbol kulübü' olacak.

Senin için hazırladığımız haberler