Juventus'tan Zaniolo Transferi İçin Takas Formülü! Weston McKennie Cimbom'a...

16.06.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 09:23

Serie A devi Juventus, Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için yaptığı teklif Sarı-Kırmızılılar tarafından reddedilmişti. İtalyanlar bu kez takas formülüyle geldi.

Juventus'tan Zaniolo Transferi İçin Takas Formülü! Weston McKennie Cimbom'a...

Yaptığı yıldız transferler ile dikkat çeken Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmayı başardı. Sezon başında Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi isimleri kadrosuna katmayı başaran Sarı-Kırmızılılar, devre arasında ise Nicolo Zaniolo'yu alarak transferin de şampiyonu oldu.

Juventus 35 milyon Euro duvarına çarptı

Cimbom'un devre arasında Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo için teklifler gelmeye başladı. Daha önce 25 milyon Euro teklifte bulunan Juventus, Galatasaray tarafından oyuncunun serbest kalma maddesi gösterilerek reddedilmişti. Serie A devi transferden vazgeçmedi.

Juventus'tan takas formülü

Sabah'ın haberine göre Galatasaray'ın tekrar kapısını çalan Juventus, bu kez Zaniolo transferinde farklı bir formüle gitti. İtalyanlar, Leeds United küme düşünce satın alma opsiyonunu kullanmadığı ABD’li Weston McKennie’i takas artı para karşılığında Sarı-Kırmızılılar'a teklif etti.

İlgini Çekebilir
Aslanın yıldızı vitrine çıktı, İtalya finale çıkamadı!
Habere Git

41 maçta 3 gol, 3 asist

Temmuz 2021'de Schalke'den 20.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Juventus'a transfer olan Weston McKennie, bu sezonun devre arasında Premier Lig ekiplerinden Leed'e kiralanmıştı. 24 yaşındaki merkez orta saha bu sezon 41 resmi müsabakada görev aldı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ABD'li yıldız, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Weston McKennie 8 mücadelede ise sarı kart gördü.

Zaniolo'nun 35 milyon Euro'luk çıkış maddesi var

Galatasaray, Zaniolo transferinde Roma'ya 5 sezona yayılmış şekilde toplam 15 milyon Euro bonservis bedeli ve genç oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik pay verecek. Sarı-Kırmızılılar'ın Zaniolo ile imzaladığı sözleşmede ise 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Zaniolo'nun Galatasaray performansı

Zaniolo, devre arasında geldiği Galatasaray'da 11 resmi müsabakaya çıktı. Bu maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran İtalyan forvet arkası, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler