Juventus, Thiago Motta ile anlaştı!

23.05.2024 - 18:32 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 18:38

İtalyan teknik adam Massimiliano Allegri ile yollarını ayıran Serie A ekiplerinden Juventus, yeni teknik direktörünü yine İtalya'da buldu. İşte detaylar...

Juventus, Thiago Motta ile anlaştı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İkinci Massimiliano Allegri döneminin bitmesinin ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Serie A devi Juventus, aradığı hocayı yine Serie A’da buldu. 

Yeni hoca Thiago Motta

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine teknik direktör arayışında olan Juventus Bologna’nın başındaki genç teknik adam Thiago Motta anlaşma imzaladı.

Sözleşme 2027’de bitiyor

Bologna ile sezonu üçüncü sırada Juventus’un önünde tamamladıktan sonra takımdan ayrılma isteğini yönetime ileten 41 yaşındaki genç teknik adam, Romano’nun haberine göre Siyah-Beyazlı kulüp ile 2027 yılının haziran ayına kadar sözleşme imzaladı.

Bologna performansı

Bologna ile toplamda 75 maça çıkan İtalyan teknik adam, bu maçlarda 35 galibiyet, 23 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı. 

Olaylı ayrılık

Juventus ile İtalya Kupası finalinde Atalanta’yı mağlup eden ve kupaya ulaşan Allegri, kupa töreninin ardından basın toplantısına katılan Tuttosport'un genel yayın yönetmeni Guido Vaciago ile büyük bir tartışma yaşadı. Guido Vaciago, Allegri tarafından ağır küfürler ve tehditler aldığını iddia etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler