Fatih Karagümrük'ten Pirlo Juventuslu Aaron Ramsey'i Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
21.06.2022 - 17:38 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 17:46

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Andrea Pirlo, geçen sezonun yarısını Rangers'ta geçiren Juventus'un yıldızı Aaron Ramsey'i transfer etmek istiyor.

Fatih Karagümrük'ten Pirlo Juventuslu Aaron Ramsey'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Teknik Direktör Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük, dünyaca ünlü isim Andrea Pirlo ile sözleşme imzaladı. Karagümrük'ün yeni hocası, transfer çalışmalarına başladı. Pirlo'nun, Juventus'tan bir futbolcu ile ilgilendiği iddia edildi.

Pirlo, Juventus'tan Ramsey'i istiyor

Daily Record'un haberine göre Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, geçtiğimiz sezonu Rangers'ta kiralık olarak tamamlayan Juventus futbolcusu Aaron Ramsey'i transfer etmek istiyor.

Kaçırdığı penaltı Avrupa Kupası'ndan etti

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Rangers'ta geçiren 31 yaşındaki futbolcu, sakatlığı nedeniyle yalnızca 5 lig maçında görev alabildi. Sevilla'daki Avrupa Ligi finalinde Rangers forması ile Frankfurt'a karşı oynayan Ramsey, penaltılara giden maçta son atışı kaçıran isim olurken, Almanlar'ın kupayı kaldırmasını izledi.

Haberde, Ramsey ile eski kulübü Cardiff City'nin de ilgilendiği belirtilirken, Juventus'ta bir sezon boyunca hocalığını yapan, takımın eski efsanelerinden Andrea Pirlo'nun yıldız futbolcuyu diriltebileceği ifade edildi.

26 Aralık 1990 doğumlu Aaron Ramsey, futbola Cardiff City'de başladı. Galli futbolcu, Arsenal, Nottingham Forest, Juventus ve Glasgow Rangers formaları giydi.

Oynadığı her takımda golle asist sayısını eşitledi

Kariyerinde Arsenal, Juventus, Cardiff City ve Rangers formalarıyla skora katkıda bulunan Aaron Ramsey, kariyerinde ilginç bir istatistiğe imza attı. 31 yaşındaki yıldız oyuncu, şimdiye kadar forması altında skora katkıda bulunduğu her kulüpte toplam gol ve asist sayısını eşit tuttu.

Arsenal'de oynadığı dönemde yıldızını parlatan orta saha, Premier Lig'in önemli ekibi ile 371 maça çıktı. Ramsey, Arsenal formasıyla 65 gol, 65 asist kaydetti. Yıldız orta saha, Juventus'la ise 70 karşılaşmada görev alırken, 6 gol, 6 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Son dakika: Burak Yılmaz'dan 5 yıllık imza! İşte yeni takımı...
Habere Git

Cardiff City ile 28 maçta 3 gol, 3 asistlik performans gösteren Ramsey, son olarak Rangers'ta ise 13 maçta 2 kez rakip fileleri havalandırırken 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler