Galatasaray'da Kaan Ayhan'dan 3-0'lık Konyaspor maçı yorumu

Orhan Gülek
07.01.2024 - 21:16 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 21:37

Galatasaray, Konyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi. Maç sonu sarı kırmızılı ekipte Kaan Ayhan değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'da Kaan Ayhan'dan 3-0'lık Konyaspor maçı yorumu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda goller 63, 90+3. dakikada Abdülkerim Barcakcı ve 90. dakikada Zaha'dan geldi

Karşılaşma sonrası Galatasaray'da Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.

"1-0'ı daha erken bulsak daha kolay bir maç olurdu"

29 yaşındaki defans oyuncusu Kaan Ayhan, "Çok iyi maç oynadık. İlk yarı çok iyi başladık. Kerem'in bulduğu şans vardı. Önemli olan gol pozisyonuna girmekti. Belki 1-0'ı daha erken bulsak daha kolay bir maç olurdu. Kontrolü elimizden verik gibi olduk ama hak eden kazandı. Bu kadar ilk 11 oyuncularının olmadığı maçta iyi bir performans sergiledik. Böyle devam etmek istiyoruz." dedi.

"Arkadaşlarım çok iyi performans sergiledi"

Takımda herkesin elinden geleni yaptığını vurgulayan Ayhan, "Her pozisyonda elimden geldiği kadar çalışıyorum. Bugün benim de adaptasyon sürecine ihtiyacım oldu. Bazı pozisyonlarda şaşırdım ama iyi yaptığımı düşünüyorum. Arkadaşlarım çok iyi performans sergiledi. Çok iyi mücadele ettik. Kaliteli oyunla 3-0 kazandık ve hak ettik." dedi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'dan zirve aşkına! 3 attı 3 aldı
Habere Git

Ndombele: "Her maç zor olacak"

Tottenham Hotspur'dan kiralık olarak oynayan Ndombele ise 3-0'lık Konyaspor maçı sonrası şu ifaeleri kullandı:

"İyi oynadığımızı düşünüyorum. Her maç zor olacak. Buradan 3 puan aldık, önemli olan da buydu. Bizim çok kaliteli oyuncularımız var. Benden istenen neyse onu sahaya yansıtmaya çalışıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler