Kaan Ayhan için Beşiktaş'tan istedikleri rakam ortaya çıktı

Orhan Gülek
19.08.2021 - 17:50 | Son Güncellenme: 19.08.2021 - 17:54

İtalyan ekibi Sassuolo, Beşiktaş'ın transferi için görüşmelere başladığı Kaan Ayhan için istedikleri rakam ortaya çıktı

Kaan Ayhan için Beşiktaş'tan istedikleri rakam ortaya çıktı

AJANSSPOR - HABER

İtalyan ekibi Sassuolo, Beşiktaş'ın transferi için görüşmelere başladığı Kaan Ayhan konusunda kararını verdi.

Yeşil siyahlılar, milli oyuncumuzu kiralamaya yanaşmazken, bonservis talep etti. A Spor'un haberine göre Sassuolo, Beşiktaş'tan 8 milyon euro talep etti.

Emre Kocadağ: "Birkaç güne kadar netleşir"

Öte yandan geçtiğimiz gün Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Takımın sadece stoper eksiği var. Kaan Ayhan ile görüşmelerimiz sürüyor. Birkaç güne kadar netleşir. Kulübünden haber bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaan Ayhan ise transfer konusunda Beşiktaş'a yeşil ışık yakarken, oyuncunun bu tercihinin de, Beşiktaş'ın yaptığı transfer pazarlıklarında etkili olduğu vurgulandı.

Kaan Ayhan'ın kariyeri

Kaan Ayhan'ın Sassuolo ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Tecrübeli savunmacı İtalya Serie A ekibinin formasıyla 20 resmi maçta süre aldı. Kaan Ayhan bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Kaan Ayhan, A Milli Takım'dan yana kullandı. Alman pasaportu da bulunan Türk futbolcu A takım düzeyinde Türkiye'yi tercih etti. Kaan Ayhan, A Milli Futbol Takımı'nda 40 resmi maçta süre aldı. Tecrübeli savunmacı bu karşılaşmalarda 4 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler