Kaan Ayhan transferi noktalandı!

Orhan Gülek
10.07.2021 - 15:12 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 15:22

Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Kaan Ayhan için İtalyan kulübü Sassuolo'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Kaan Ayhan transferi noktalandı!

AJANSSPOR - HABER

Türkiye'de Kaan Ayhan'ın transferi konuşulmaya devam ederken, takımı Sassuolo'dan açıklama geldi.

İtalyan kulübünün CEO'su Giovanni Carnevali, hem sağ bek hem de savunmanın göbeğinde oynayabilen ve iki Süper Lig devinin radarındaki Kaan Ayhan'ın transferiyle ilgili Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

Kaan Ayhan’ın Galatasaray’a transfer olmasına yönelik bir soruya Carnevali, ‘sanmıyorum’ cevabında bulundu.

“Kaan Ayhan’ı bırakmayı düşünmüyoruz” 

İtalyan ekibinin transferleriyle bizzat ilgilenen yöneticisi ‘bu transfere yönelik kulüpler arasında kontak var mı?’ sorumuzu ise “Kaan Ayhan’ı bırakmayı düşünmüyoruz” şeklinde yanıtladı.

"Hiçbirini düşünmüyoruz”

Futbolcunun bonservisiyle olmasa da geçici bir transferle kiralık olarak kulübünden ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki sorumuza ise Sassuolo CEO’su ‘hiçbirini düşünmüyoruz” diye karşılık verdi.

Fatih Terim, çok istiyordu

Yeni sezondan mutlak şampiyonluk isteyen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, hem stoper hem sağ bek hem de ön libero bölgesinde oynayabilen Kaan'ı mutlaka takımda görmek istiyor. Yıldız futbolcu da milli takımda hocalığını yapan Terim faktörü nedeniyle Galatasaray'a çok daha sıcak baktığı iddia ediliyor.

Kaan Ayhan'ın performansı 

Bu sezon Serie A'da çok fazla şans bulamayan milli futbolcu Kaan Ayhan, Serie A ekibi Sassuolo'da 19 müsabakada forma giydi, 5 karşılaşmayı 90 dakikada tamamladı. Stoper dışında sağ bek olarak da görev yapan Kaan, EURO 2020 grup maçlarında da şans bulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler