Kaan Ayhan transferinde son perde! Emre Kocadağ yanıtladı...

10.10.2021 - 11:08 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 11:10

Beşiktaş yöneticilerinden Emre Kocadağ, Kaan Ayhan transferinde son durumu anlattı. Sassuolo ile görüştüler mi? Gelişme ve detaylar...

Kaan Ayhan transferinde son perde! Emre Kocadağ yanıtladı...

AJANSSPOR-HABER 

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar, devre arasında kadrosuna bir savunma oyuncusu almak istiyor. Bu konuda ilk gündem maddesi Kaan Ayhan. Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, Kaan Ayhan transferi hakkında konuştu. Detaylar haberde...

"Kaan Ayhan transferi için kararlıyız"

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, "Kaan Ayhan konusunda kararlıyız. Sassuolo Kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor. Teklifimizi sunduk. Devre arasında mutlaka bitirmeye çalışacağız" ifadesini kullandı. 

Bonservisiyle almak istiyorlar

Hatırlanacağı üzere Kaan Ayhan için Beşiktaş sezon başında da devredeydi. Sassuolo, satın alma opsiyonu ile kiralama formülünü reddetmişti. Beşiktaş bu kez milli futbolcuyu bonservisiyle birlikte almaya çalışacak. 

Bu sezonki performansı 

Geçen sezon Sassuolo'da 20 maçta oynayan Kaan Ayhan bu sezon ise 3 maçta 96 dakika süre aldı. Futbolcunun da İtalya'dan ayrılmayı düşündüğü ve Beşiktaş'a sıcak baktığı iddia ediliyor. 

Ahmet Nur Çebi ne demişti? 

Beşiktaş'ın 1 numaralı ismi Ahmet Nur Çebi devre arasında gerçekleştirmeyi düşündükleri oyuncuyu açıklamıştı. Çebi, Cenk Tosun ve Kaan Ayhan'ın isimlerini verirken milli stoper için, "Biz onu o da bizi istiyor. Şartları sonuna kadar zorlayacağız" açıklamasını yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler