Kaan Ayhan'dan hakem tepkisi!

21.06.2020 - 15:55 | Son Güncellenme: 21.06.2020 - 15:56

Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan, Augsburg maçı sonrası açıklamalar yaptı. Milli futbolcu, VAR kararıyla iptal edilen golleri sebebiyle hakeme göndermede bulundu. Kaan Ayhan, son maçta kazanarak en azından Play-Out maçı oynayacaklarına dikkati çekiyor.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi'nin (Bundesliga) 33. haftasında Augsburg ile 1-1 berabere kalan Fortuna Düsseldorf'un formasını giyen Kaan Ayhan, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kaan Ayhan, ligdeki durumları hakkında konuştu

Milli futbolcu, savunma konusunda zaafiyet yaşadıklarını ifade etti ve buldukları pozisyonları değerlendirmeleri gerektiğine dikkati çekti.

Kaan Ayhan: "İyi savunma yapamadık"

6. dakikada VAR kararıyla iptal olan golleri sebebieyle hakeme gönderme yapan Kaan Ayhan, "Kaçırdığımız galibiyet için hiçbir şey söyleyemiyorum. Bu bana rahatsızlık veriyor. Bu durumu değerlendirmesi gerekenler var. Örneğin bir elle oynama yok. Bizim kabul etmemiz gereken şey ise iyi savunma yapamadığımız" diye konuştu.

Kaan Ayhan: "Gergin olmamız belki ligde kalmamızı sağlayabilir"

Gelecek hafta mutlaka kazanmak istediklerini anlatan Kaan Ayhan, "Aslında Leipzig maçı sonrasında mutlaka patlama yapmamız gerekiyordu. Ama durum böyle olmadı. Bugün, 1 puanı kazanmaktan söz ediyoruz. Bunu isteksizce söylüyorum. Gelecek hafta daha iyisini yapmalıyız. Belki gerginliğimizin yüksek olması bizim için iyi olabilir. Son maçta kazanmamız, ligde kalmamız için adım olacak" ifadelerini kullandı.

Düsseldorf, son maçta kazanmak istiyor

Son 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen Fortuna Düsseldorf, gelecek hafta Union Berlin ile deplasmanda karşılaşacak. Berlin ekibi ligde kalmayı garantilemişti. Düsseldorf ise 30 puanla 16. sırada bulunuyor. Fortuna ekibi, play-out için mücadele veriyor. Bilindiği gibi, Almanya Ligi'nde ligi 16. sırada bitiren takım ile 2. Lig'de 3. sırada yer alan takım arasındaki eşleşmede kazanan gelecek sezon Bundesliga'da mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler