Kaan Ayhan'dan transferde Beşiktaş resti!

19.10.2021 - 11:52 | Son Güncellenme: 19.10.2021 - 11:56

Beşiktaş transfer haberi... Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan, kulübüyle görüştü ve Beşiktaş için resti çekti. İşte detaylar...

Kaan Ayhan'dan transferde Beşiktaş resti!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Kaan Ayhan ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Kaan Ayhan, Sassuolo ile geleceği hakkında bir görüşme yaptı. Detaylar haberde... 

Ahmet Nur Çebi, Kaan Ayhan için açıklama yapmıştı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Kaan Ayhan bizi biz de onu istiyoruz" diyerek milli futbolcu ile ilgili düşüncelerini paylaşmıştı. 

Kaan Ayhan: "Bırakın gideyim"

Fanatik'te yer alan habere göre; teknik direktör Sergen Yalçın'ın da istediği Kaan Ayhan, Sassuolo'yu çalıştırıan Alessio Dionisi ile konuştu. Ayhan, "Süre alamayacaksan gitmek istiyorum, beni bırakın" dedi.

Beşiktaş neden Kaan Ayhan'ı istiyor?

Beşiktaş'ın bu sene hem Avrupa'da hem de ligde oynadığı zorlu kulvar nedeniyle kadro derinliği için düşündüğü isimlerden biri Kaan Ayhan oldu. 8+3 kuralı için de Beşiktaş futbolcunu mutlaka değerlendirmek istiyor.

Babası transfer mesajı vermişti

Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan'ın transfer sezonunda Beşiktaş yönetimi ile görüşmüş ve "Sassuolo ile anlaşma sağlanırsa, oğlum Türkiye'de forma giyer." diyerek Kaan Ayhan'ın da Türkiye'de forma giymek istediği sinyalini vermişti.

Transfer operasyonu ne zaman?

Beşiktaş, devre arası dönemde Kaan Ayhan için harekete geçecek. Kaan bu sezon 3 maçta 98 dakika süre aldı. Futbolcunun Sassuolo ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler