Kaan Ayhan'ı transfer etmek isteyen 4 kulüp!

17.07.2020 - 11:10 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 11:19

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan ve Fortuna Düsseldorf'tan ayrılması gündemde olan Kaan Ayhan'a talip olan kulüpler belli oldu. Kaan Ayhan'a kaç kulüp transferde ilgi gösteriyor? Hangi ülkelerden teklif var? Kaan Ayhan kariyeriyle ilgili kararı ne zaman karar verecek?

Kaan Ayhan'ı transfer etmek isteyen 4 kulüp!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi’nde geride bıraktığımız sezon 17.sırada yer alarak küme düşen Fortuna Düsseldorf’ta yakın zamanda birkaç ayrılığın yaşanması bekleniyor. Düsseldorf’ta forma giyen ve Fenerbahçe ile Galatasaray’ın transfer gündemine gelen milli futbolcu Kaan Ayhan için opsiyonların arttığı iddia edildi. Kaan Ayhan'a hangi ülkelerden transfer teklifleri var?

Kaan Ayhan’a İtalya ve Almanya’dan da talipliler var

Alman basınında yer alan haberlere göre; Kaan Ayhan'ın, takımının küme düşmesine karşın başarılı bir performans sergilediği, Almanya, İtalya ve Türkiye’den taliplilerinin olduğu ifade edildi.

Atalanta, Kaan Ayhan’ı gündeminde tutuyor

Alman ekibi ile 2022 yılına kadar sözleşmesi devam eden ancak; Bundesliga 2’de oynamaya pek sıcak bakmadığı belirtilen futbolcuya, İtalyan ekibi Atalanta talip.

Düsseldorf ile anlaşma zemini arayacaklar

Hatırlanacağı gibi Serie A’da yükselişe geçen Atalanta’nın Kaan Ayhan’ı listesine aldığı daha önce gündeme gelmişti. Atalanta, kulübüyle son bir görüşme yapacak olan başarılı stoper için anlaşma zemini arayacak.

Schalke de Kaan Ayhan’ı kadrosuna katmak istiyor

Öte yandan Bundesliga’da mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Schalke 04’ün de Kaan Ayhan’ı transferde gözüne kestirdiği öne sürülüyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray Kaan Ayhan’ın peşinde

25 yaşındaki futbolcuya ayrıca Fenerbahçe ile Galatasaray’ın talip olduğu fakat; Türkiye’den gelen tekliflerin milli yıldızın ilgisini çekmediği ifade edildi.

Kaan Ayhan son sezonunda kaç maçta oynadı?

1,84 boyunda olan ve sağ ayağını iyi kullanan Kaan Ayhan, Düsseldorf ekibinde geride bıraktığımız sezonda 34 maçta 3063 dakika süre aldı ve 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray iddiaları için ne demişti?

Kaan Ayhan, yaklaşık 1 ay önce kendisine Galatasaray ile ilgili sorulan transfer sorusuna, "Transfer haberlerini ben de okuyorum. Şartlara bağlı. Sadece Galatasaray değil. Transfer konularına bir paket olarak bakıyorum. Fatih Terim'le en son hastalığından dolayı görüştük ancak transferle ilgili bir görüşmemiz olmadı” yanıtını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler