Kaan Ayhan'ın babasından son dakika açıklaması! Trabzonspor...

06.01.2022 - 15:32 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 15:39

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan milli futbolcu Kaan Ayhan'ın babasından flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Kaan Ayhan'ın babasından son dakika açıklaması! Trabzonspor...

Devre arası transferinde Kouassi'nin ardından Başakşehir'den Edin Visca'yı da resmen kadrosuna katan Trabzonspor, bir süredir Serie A takımlarından Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Kaan Ayhan'ın transferi için görüşmelerini sürdürüyor. 

Sassuolo ile görüşmeler sürüyor

Bordo mavililer Edgar Ie'nin sezonu kapatmasının ardından savunmayı Kaan Ayhan'la ile güçlendirmek isterken, Sassuolo ile yapılan transfer pazarlıklarında henüz bir sonuç alınamadı.

"Türkiye, bizim vatanımız. Şartlar oluşursa..."

27 yaşındaki futblolcunun babası Erol Ayhan Sports Digital'e yaptığı açıklamada, "Kaan’a Beşiktaş’ın da ilgisi vardı, gerçekleşmedi. Trabzonspor’la ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Sassuolo’nun kararı önemli. Türkiye, bizim vatanımız. Şartlar oluşursa neden olmasın?” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Edin Visca, bordo-mavili kulübün 160. yabancısı oldu
Habere Git

Kaan Ayhan'dan "gelirim" demişti

Karadeniz ekibinin transferi için görüştüğü Kaan, Trabzonspor'a "Gelirim" yanıtını vermişti.  Piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız futbolcu Serie A'da bu sezon 10 maçta forma giydi.

Almanya'da oynadı, Türkiye'yi seçti

Almanya Milli takımı alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra Türkiye'yi tercih ederek Ümit Milli Takım formasıyla Ay yıldızlı renklere gönül veren Kaan Ayhan, A Milli Futbol Takımı'nda ise 45 kez forma giydi. Kaan milli takımda 4 de gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler