Kaan Ayhan’ın büyük pişmanlığı!

27.02.2021 - 14:54 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 14:58

Galatasaray haberleri… Milli futbolcu Kaan Ayhan, sezon başında İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo’ya transfer olmuştu. O dönem Galatasaray’ın da ısrarla transfer etmek istediği savunma oyuncusun, tercihini Galatasaray’dan yana kullanmadığı için pişmanlık yaşadığı öne sürülüyor. İşte detaylar…

Kaan Ayhan’ın büyük pişmanlığı!

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde adı sık sık Galatasaray ile anılan Milli futbolcu Kaan Ayhan, Serie A Ligi ekiplerinden Sassuolo’ya transfer olmuştu.

Fotomaç’ın haberine göre, sezon başında Fortuna Düsseldorf’dan Sassuolo’ya 2,5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Ayhan’ın, aynı dönem kendisine teklif yapan sarı-kırmızılıları seçmediği için pişman olduğu öne sürüldü.

Ligin ilk yarısında forma şansı bulabilen Milli yıldız, ikinci yarı aynı şansları bulamadı. EURO 2020'yi düşündüğü ve Aslan'a gelmediği için pişman olduğu belirtilen Kaan için, Galatasaray’ın sezon sonunda tekrar devreye gireceği iddia edildi.

Öte yandan Kaan Ayhan, bu sezon İtalyan ekibi Sassuolo ile 16 maçta 711 dakika şans bulabilirken, gol veya asist kaydedemedi.

Senin için hazırladığımız haberler