Kaan Ayhan'ın tercihi... Fenerbahçe mi, Galatasaray mı, Beşiktaş mı?

Cüneyt Muharremoğlu
15.11.2022 - 09:10 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 11:06

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Sasuolo forması giyen A Milli Takım oyuncusu Kaan Ayhan'ı transfer etmek istiyor. Futbolcunun tercihi belli oldu.

Kaan Ayhan'ın tercihi... Fenerbahçe mi, Galatasaray mı, Beşiktaş mı?

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım forması giyen Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak için Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray yarışıyor.  Üç büyük de stoperde sorun yaşıyor ve bunu Kaan Ayhan ile gidermek istiyor. Oyuncunun önceliği Fenerbahçe'ye verdiği öğrenildi.

En yüksek teklif Galatasaray'dan

Hürriyet'in haberine göre, sezon başında da transfer etmek istediği Kaan Ayhan için en yüksek teklifi veren kulüp. Ancak sarı kırmızılar, Sassuolo'yu ikna edemedi. İtalyan takımı kiralık teklifini de olumsuz yanıt verdi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş istiyor

Savunmaya takviye yapılmasını isteyen Beşiktaş, Kaan Ayhan'ı istiyor. Özellikli onu A Milli Takım'dan tanıyan Şenol Güneş, futbolcuyu ikna etmek için çaba gösteriyor. Ancak Beşiktaş'ın ekonomik olarak Galatasaray'ın teklifine ulaşması zor gözüküyor.

İlgini Çekebilir
Ceyhun Kazancı açıkladı! Beşiktaş Kaan Ayhan için teklif yaptı mı?
Habere Git

Kaan Ayhan'ın tercihi Fenerbahçe

Kaan Ayhan'ın ilk tercihinin ise Fenerbahçe olduğu öğrenildi. Oyuncunun menajerine “Kesin karar vermedim, Fenerbahçe’nin fiyat teklifini artırmasını bekleyelim. Benim tercihim Fenerbahçe’den yana” dediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin de Sasuolo'ya teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Kaan Ayhan'ın Sassuolo performansı

Stoper, sağ bek ve defansif orta saha mevkilerinde forma giyebilen Kaan Ayhan, bu sezon Sassuolo formasıyla 1'i İtalya Kupası toplam 11 maça çıktı. Kupa maçında Modena filelerini havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler