Kaan Ayhan'ın tercihi Galatasaray

26.07.2020 - 11:51 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 11:51

Galatasaray, geçen yıldan beri peşinde olduğu milli futbolcu Kaan Ayhan transferinde önemli aşama kaydetti. Peki 25 yaşındaki Kaan Ayhan, Galatasaray'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

Kaan Ayhan'ın tercihi Galatasaray

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Türk oyunculara ağırlık veren Galatasaray’a Almanya’dan müjde geldi.

Savunma rotasyonunu genişletmek isteyen sarı-kırmızılılar Semih Kaya ile birlikte transfer tahtasına yazdığı bir başka yerli oyuncu Kaan Ayhan için yaptığı girişimlerde ibreyi kendilerine çevirmeyi başardı. Fortuna Düsselfdorf forması giyen oyuncu, takımı küme düştüğü için başka kulübe gitmek isterken, gelen birçok teklif arasından Galatasaray’ı tercih etti.

Fenerbahçe de devrede

Cimbom’un ezeli rakibi Fenerbahçe de Kaan Ayhan için devreye girdi. Sarı-lacivertli kulüpte yönetim kurulunda olmamasına rağmen medya ve kampanya konularında büyük destek veren bir iş adamı milli futbolcuyla özel olarak konuşup, ikna etmeye çalışsa da Kaan, “Tercihim Galatasaray” dedi.

Sarı-kırmızılı yönetim 2 milyon Euro ödediği takdirde transfer gerçekleşecek.

Schalke altyapısında futbola başlayan Kaan Ayhan bu sezon Fortuna Düsseldorf formasıyla 34 maça çıktı. 25 yaşındaki stoper bu maçlarda 2 gol attı ve 3 de asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler