Kaan Demir, Ajansspor Instagram'da canlı yayın konuğu olacak!

03.04.2020 - 12:36 | Son Güncellenme: 03.04.2020 - 12:36

Brazilian Soccer School İstanbul Futbol Direktörü Kaan Demir, Ajansspor Instagram hesabına konuk olacak. Türkiye'de neden yetenekli oyuncular çıkmıyor? Projeleri neler? Tüm sorulara yanıt verecek.

Çocuklara ve gençlere en iyi futbol eğitimini verebilmek için kurulmuş bir futbol okulu olan Brazilian Soccer Schools, faaliyetlerine devam ediyor. Futbolun daha becerili oynanması, eğlenceli olması nosyonuyla yola çıkan futbol okulunun İstanbul Futbol Direktörü Kaan Demir, bugün Ajansspor Instagram hesabında saat 16:45’te Emrah Karalinç’in konuğu olacak.

Kaan Demir, Brezilya’daki yetenekli futbolcuların gelişim süreci, Türkiye entegrasyonu, akademik çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Kaan Demir kimdir?

Teknik adamlık kariyerinde Beşiktaş altyapısına önemli hizmetler veren, Göztepe’de Önder Özen ile birlikte çalışan Kaan Demir, Fenerbahçe altyapısında da koordinatörlük görevinde bulundu.

43 yaşındaki teknik adam, Altınordu altyapısında da görev yapmıştı. Kaan Demir, göze hoş gelen futbol oynaması için genç yeteneklerin eğitimiyle futbola hizmet vermeye devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler