Kaan Kanak: "Galatasaray'ın gücünü biliyoruz ama çekinmiyoruz"

02.12.2019 - 15:26 | Son Güncellenme: 02.12.2019 - 15:26

Kaan Kanak: "Galatasaray'ın gücünü biliyoruz ama çekinmiyoruz"

Süper Lig’de bu sezonki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Alanyaspor’da forma giyen Kaan Kanak, hedefleri hakkında açıklamalar yaptı. Galatasaray maçında 3 puan istediklerini belirten Kanak,  A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2020’de başarılı olacağına inandığını söyledi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Kaan Kanak’ın açıklamaları şu şekilde:

Kaan Kanak: "Ankaragücü maçında 5 gol atmamız çok iyi oldu"

Son haftalarda pozisyona girmemize rağmen gol atamıyorduk. 3 maç gol atamamıştık. Ankaragücü maçında 5 gol atmamız bizim için çok iyi oldu. Lige çok iyi başladık fakat; son haftalarda bir durgunluğumuz vardı.

Kaan Kanak: "Rakiplerimizin bize olan mücadelesi değişti"

Ligde haftalar geçtikçe takımlar oturuyor. Rakiplerin de bize karşı mücadelesi farklılaşmaya başladı. İyi maçlar oynayıp değerlendiremediğimiz anlar oldu. Bunu kırmayı başardık. Aldığımız galibiyet bizim için önemliydi.

Kaan Kanak: "Her zaman forma giymeye hazırım"

İyi bir takımımız var. Ben fırsat buldukça elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Futbolcu oynadıkça performansını ortaya çıkarır. Fırsat buldukça daha iyisini yapmaya gayret göstereceğim. Her zaman forma giymeye hazırım.

Kaan Kanak: "Galatasaray'ın gücünü biliyoruz ama çekinmiyoruz"

Kupa maçımız var. Kupa maçını kazanmak önceliğimiz olacak. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Süper Lig’deki Galatasaray maçı da öyle olacak. Rakibin gücünü biliyoruz. Kimseden çekinmiyoruz. Amacımız galip gelmek.

Kaan Kanak: "Erol Bulut, hırslı ve çalışkan bir teknik adam"

Erol Hoca hırslı ve çalışkan bir teknik adam. Kolay gol yemiyoruz. Rakibe de pozisyonlar vermemeye çalışıyoruz. Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Ligde de iyi bir durumdayız. Devamı gelsin istiyoruz.

Kaan Kanak: "Birliktelik başarıyı getiriyor"

Ligin güzide kulüplerinden biri Alanyaspor. Yönetim, futbolcuların motivasyonunu yüksek tutmak için yoğun çalışıyoruz. Bu birliktelik başarı getiriyor. Taraftarlarımız da bize destek oluyor. Taraftarlarımız her maçı doldurmaya gayret etsin. Taraftarlarımızdan da beklentimiz bu.

Kaan Kanak: "Fransa'dan 4 puan alan takım, EURO 2020'de herkese kafa tutar"

A Milli Takım’da çok kaliteli oyuncular var. Hepimizin beklentisi çok yüksek. Genç bir kadro denildi ama kafalardaki soru işaretleri kalktı. Kardeşlerimiz Fransa gibi bir takımı yendi. Fransa’dan 2 maçta 4 puan alan takım, EURO 2020’de her takıma kafa tutabilir. Milli Takım ile gurur duymaya devam ederiz.

Senin için hazırladığımız haberler