Kaan Kasacı kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Akın Ungan
29.11.2023 - 16:40 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 16:42

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'nın yönetim listesine giren Kaan Kasacı kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte Kaan Kasacı hakkındaki tüm detaylar.

Kaan Kasacı kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Seçime giden Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan Serdal Adalı'nın yönetim kurulu listesi belli oldu. Adalı'nın listesinde Kaan Kasacı yer aldı. Peki Kaan Kasacı kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Kaan Kasacı kimdir?

Kaan Kasacı, Beşiktaş JK Genel Kurul Üyesi olarak tanınan ve iş dünyasındaki etkinlikleriyle dikkat çeken bir isim. Ancak genel olarak özel hayatı hakkında pek bilgi bulunmuyor.

Çoğu detayı gizli kalan Kasacı'nın, ailesine büyük düşkünlüğü olduğu biliniyor. Eşi ve iki çocuğuyla özel bir yaşam sürdüğü ifade ediliyor. Türk iş dünyasının içinde yer alan Kasacı, Etaş A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı unvanının yanı sıra Beşiktaş JK Genel Kurul Üyeliği görevini yürütüyor. İstanbul'un Karaköy semtinde bulunan The Haze otelinin sahibi olarak da biliniyor. Aynı zamanda Fornerira isimli bir restoranın işletmeciliğini üstlenmiş durumda.

Kaan Kasacı'nın serveti hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Özel hayatına dair detaylarıyla birlikte, ticari faaliyetleriyle ön planda olan Kasacı'nın servetiyle ilgili kesin veriler kamuoyuyla paylaşılmamış durumda.

Kaan Kasacı'nın iş dünyasındaki etkinlikleri ve girişimleri merak konusu olmaya devam ediyor. Özel hayatındaki ayrıntılar ise gizemini koruyor.

Senin için hazırladığımız haberler