"Kabul etmesi çok güç bir mağlubiyet oldu"

03.11.2017 - 23:14 | Son Güncellenme: 03.11.2017 - 23:14

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 5. haftasında konuk ettiği İspanyol ekibi Unicaja Malaga'ya 79-74 yenilen Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, kabul etmesi çok güç bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Perasovic, maça kötü başladıklarını belirterek, "İkinci ve üçüncü çeyrekte daha iyi oynadık. Fakat son periyotta rakibin üst üste 3 tane dış atışta isabet bulmasıyla mental olarak düştük ve maçı kaybettik. Kabul etmesi çok güç bir mağlubiyet oldu. Maçı son dakikalara kadar önde götürüp kaybetmek üzücü." diye konuştu.

Perasovic, Anadolu Efes'in THY Avrupa Ligi'nde üst üste 5. mağlubiyetini yaşaması ve henüz galibiyeti bulunmayan tek takım olması karşısındaki bir soruya ise "Güç bir durum. Sahamızda 3 maç kaybettik. Daha iyi olmak için birçok şeyi değiştirmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Unicaja Malaga cephesi

Unicaja Malaga Başantrenörü Joan Plaza, son periyotta istedikleri şutları yakalayarak karşılaşmayı kazandıklarını belirtti.

Mücadeleci bir takıma karşı sahaya çıktıklarını aktaran Plaza, "Tek galibiyet alan takım olarak oynadık. İlk çeyrekten itibaren mütevazı bir oyun sergiledik. İlk yarıda fazla hücum ribaundu verdik ve sıkıntı yaşadık. Ancak mücadelemizi bırakmadık. Son periyotta istediğimiz şutları yakaladık ve kazanan taraf biz olduk." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler