Kâbus gibi maçta sakatlık şoku! Cimbom'un yıldızı...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde AZ Alkmaar'a 4-1 kaybettiği maçın ardından yeni transfer Alvaro Morata'dan sakatlık haberi aldı. İşte tüm detaylar.

Son 5 Haber

Trabzonspor eski Galatasaraylı'ya imza attırdı! Anlaşmanın geçerli olabilmesi için tek şart var

Sergen Yalçın'ın gözden çıkardığı 3 isim Italiano ile yeniden doğdu

Rafael Leao transferinde Galatasaray’a Chelsea rakibi! İngiliz devi devreye girdi

Fenerbahçe, basketbol takımları isim ve forma göğüs sponsorunu duyurdu

PAOK’un yıldızı Bundesliga’da
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşen Galatasaray, ilk maçı deplasmanda oynadı. Maça çok önemli eksiklerle çıkan Okan Buruk ve öğrencileri, zorlu mücadeleyi 4-1 kaybetti. Tur şansını zora sokan Sarı-Kırmızılılar'a bir de sakatlık haberi geldi.
Hollanda'da yaşanan hayal kırıklığına, ara transfer döneminde Milan'dan kiralanan ve transferiyle dünya basınında ses getiren Alvaro Morata'dan gelen kötü haber eklendi.
Morata'nın adalesinde ağrı ve batma
Sports Digitale'de yer alan habere göre Alvaro Morata, AZ Alkmaar maçının ardından adalesinde ağrı ve batma hissetti.
MR'a girecek
Haberde, yıldız futbolcunun MR'a gireceği bildirildi.