Kaçan balık büyük oldu! Saben Lee ilk maçında Anadolu Efes'i yıktı

16.10.2024 - 11:27 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 12:19

Anadolu Efes'in EuroLeague'de dün Maccabi Tel Aviv'e 93-91 mağlup olduğu maçın yıldızı İsrail ekibinin Manisa Basket'ten transferi Saben Lee oldu.

Kaçan balık büyük oldu! Saben Lee ilk maçında Anadolu Efes'i yıktı

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague'in üçüncü haftasında temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanda Maccabi Tel Aviv'e 93-91 mağlup oldu. Maçta tanıdık bir isim dikkat çekti.

Saben Lee yıldızlaştı

Maccabi Tel Aviv forması ile ilk maçına çıkan 25 yaşındaki Amerikalı skorer Saben Lee, İsrail ekibi adına maçın yıldızı olmayı başardı.

EuroLeague'de ilk maçında MVP seçildi

Saben Lee karşılaşmayı; 23 sayı, 5 asist ve 26 verimlilik puanıyla tamamlayarak mücadelenin en değerli oyuncusu seçildi.

Maccabi ligimizden oyuncuyu kaptı

Maccabi Tel Aviv geçtiğimiz günlerde 1.88'lik Lee için Manisa Basket'e 150 bin dolarlık çıkış maddesini ödedi ve oyuncu ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Manisa'da Avrupa'nın dikkatini çekti

Yaz aylarında transfer olduğu Manisa Basket formasını yalnızca 3 kez sırtına geçiren NBA patentli yıldız, özellikle FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performanslarla dikkat çekti. Takımını ilk hafta zorlu UCAM Murcia deplasmanında 36 sayı ile galibiyete taşıyan Lee, ikinci maçta ise Sırbistan'da FMP Beograd potasına tam 43 sayı bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler