Kader derbisine ayrıntılı plan! Yanal...

19.02.2020 - 14:28 | Son Güncellenme: 19.02.2020 - 11:40

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisine yoğunlaştı. Ersun Yanal'ın kritik derbideki planı ortaya çıktı. Derbide kimler oynamayacak? İşte plan...

Kader derbisine ayrıntılı plan! Yanal...

Fenerbahçe'de derbiye 4 gün kala hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Son 3 maçta 8 puan kaybederek taraftarında hayal kırıklığı yaratan sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışına yeniden tutunmak için derbiden galibiyetle ayrılmak zorunda. Fenerbahçe'de son gelişmeler neler? Ersun Yanal nasıl bir kurgu düşünüyor? Fenerbahçe'de hangi isimler ilk kez derbi heyacanını tadacak? Ayrıntılar ve gelişmeler şöyle...

Ersun Yanal için kritik derbi

Ankaragücü mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe'deki geleceği tartışılan Ersun Yanal'ın da derbi kaderini etkileyecek.

Yanal ile yolların ayrılma durumu var

Olası bir puan kaybı halinde 58 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe ile yollarının ayrılması ihtimaller arasında bulunuyor.

Ersun Yanal'dan zorunlu değişiklik...

Kadıköy'deki dev derbi öncesi eksikler deneyimli çalıştırıcıyı düşündürüyor. Yanal Kadroda zorunlu değişiklik yapacak.

Fenerbahçe'de kimler derbide yok?

Sakat olan Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues ile cezalı Luiz Gustavo derbide takımdaki yerlerini alamayacak. Bu oyuncuların yerine orta sahada Ozan'ın yanında Tolga ya da Tolgay oynayacak.

Hasan Ali Kaldırım kararı

Ersun Yanal'ın Tolga üzerinde durduğu öğrenildi. Sakatlığı geçen Hasan Ali Kaldırım'ın takıma dönmesi bekleniyor ancak teknik direktör Ersun yanal ileriki haftaları da düşünerek tecrübeli sol beki riske atmak istemiyor.

Eleştirilerin hedefi olan Jailson derbide oynayacak mı?

Hasan Ali ile ilgili son karar taktik antrenmanlarda verilecek. Savunmada ise Ersun Yanal Serdar'ın partneri olarak yine Jailson'a görev vermeyi planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı tam hazır olmayan Falette ve Adil Rami'ye derbide sıcak bakmıyor.

Derbide Fenerbahçe'nin kozu Vedat Muriç

Ersun Yanal'ın derbi 11'i hafta içinde yapılacak antrenmanların ardından şekillenecek. Derbinin kaderini Kruse ve Vedat Muriç belirleyecek Fenerbahçe'nin derbideki en büyük kozu son 9 maçta 6 gol atan Max Kruse ve 21 maçta 12 gol atan ancak son 3 karşılaşmada suskun kalan Vedat Muriç olacak.

Fenerbahçe'de birçok isim ilk kez derbi heyecanını yaşayacak

Harun, Isla, Hasan Ali, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Emre Belözoğlu, Mehmet Ekici ve Ozan Tufan dışındaki oyuncuların Kadıköy'deki ilk Galatasaray derbisi olacak. (AJANSSPOR ÖZEL/ Barış ŞEHİRLİOĞLU)

Senin için hazırladığımız haberler