Kadıköy büyüsü bozuldu mu? Fenerbahçe evinde yok!

30.11.2020 - 08:41 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 08:51

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Fenerbahçe ile Beşiktaş derbide karşılaştı. Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe Kadıköy'de derbiyi 4-3 kaybetti. Fenerbahçe, Kadıköy'deki maçlarda beklentilerin altında kaldı. Bu sezon Fenerbahçe evinde kaç galibiyet, kaç puan topladı? İşte detaylar...

Kadıköy büyüsü bozuldu mu? Fenerbahçe evinde yok!

Barış Şehirlioğlu-AJANSSPOR

Fenerbahçe Süper Lig’in ilk yarısındaki derbilerini Beşiktaş’a 4-3 yenilerek tamamlarken teknik direktör Erol Bulut kadro tercihi ve değişiklikleri ile büyük eleştiri aldı. Kadıköy büyüsü bozuldu mu? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe, Kadıköy'de bu sezon neler yaptı?

Fenerbahçe bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda 2 yenilgi 1 beraberlik 2 galibiyet aldı. Beşiktaş ve Konyaspor’a yenilen sarı lacivertliler Hatayspor ile berabere kaldı. Trabzonspor ve Fatih Karagümrük karşısında ise galip geldi. Kadıköy’de 8 puan kaybeden sarı lacivertliler 7 puanı hanesine yazdırabildi.

Erol Bulut'un tercihleri eleştirildi

Derbiyi kaybeden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut eleştirilerden nasibini aldı. Bulut, savunmada Serdar Aziz’in yerine tercihini Mauricio Lemos’tan yana kullandı. Uruguaylı oyuncunun yenilen gollerde yaptığı kademe hatasının yanı sıra ortaya koyduğu futbol da vasatın altında kaldı. Caner Erkin’in yerine sol bekte Filip Novak forma giydi ancak; beklentileri karşılayamadı.

Sınıfı geçemeyen isimler kimlerdi?

Fenerbahçe’nin savunmada yapılan büyük hataların haricinde 90 dakika boyunca Ozan Tufan ve Luiz Gustavo’nun performansı dışında yeterli katkıyı sağlayan oyuncu yoktu. Altay Bayındır, Kemal Ademi, Jose Sosa, Lemos, Pelkas sınıfı geçemeyen futbolcular arasında yer aldı.

Perotti sakatlandı

Son haftalarda yükselen grafiğe ulaşan Diego Perotti ilk yarıda sakatlanarak yerini Caner Erkin’e bıraktı. Sakatlıktan yeni çıkan Gökhan Gönül de performans olarak iyi bir görüntü vermedi.

Erol Bulut'un tercihleri tartışıldı

Fenerbahçe’nin alışılan pas trafiği Beşiktaşlı oyuncular tarafından kilitlenirken pozisyon üretmekte zorluk yaşadı. Kendi oyun anlayışını sahada uygulayamayan sarı lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleri ile de çok tartışıldı.

Bulut, Perotti yerine Caner Erkin, Cisse yerine Kemal Ademi, Jose Sosa yerine Mert Hakan, Novak yerine Ferdi Kadıoğlu ve Pelkas'ın yerine Mame Thiam oyuna aldı. Mert Hakan, Fenerbahçe'nin ikinci golüne güzel hareketler ve yaptığı ortayla katkı verirken Mame Thiam da son dakikalarda takımına penaltı kazandırdı.

Sezonun şu ana kadarki en kötü futbolu

Erol Bulut’un hamleleri maçı çevirmeye yetmezken sarı lacivertliler sezonun en kötü futbolunu oynadı. Fenerbahçe, Süper Lig'de gelecek hafta Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler