Fenerbahçe-Slavia Prag Maçında Başkan Ali Koç'a İstifa Çağrısı

Akın Ungan
17.02.2022 - 22:37 | Son Güncellenme: 17.02.2022 - 22:45

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile Slavia Prag karşılaştı. Maç sırasında F.Bahçe tribünleri Başkan Ali Koç ve futbolculara tepki gösterdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe-Slavia Prag Maçında Başkan Ali Koç'a İstifa Çağrısı

UEFA Konferans Ligi Play-off mücadelesinde Fenerbahçe ile Slavia Prag, karşı karşıya geldi. Zorlu maçın oynandığı dakikalarda Fenerbahçe taraftarı yenilen 3. gol sonrası tepki göstermeye başladı.

Ali Koç'a istifa, futbolculara ıslık

Tribünlerden Ali Koç yönetimi ve Sarı-Lacivertli futbolculara büyük tepki geldi. Ali Koç, istifaya davet edilirken, futbolcular ise ıslıklandı.

Sadece Ferdi ve Arda'ya alkış

Fenerbahçe taraftarı, maç boyunca tepki gösterdiği futbolcular arasından yalnızca Ferdi Kadıoğlu ile Arda Güler'i ayırdı. Bu futbolcular alkışlanırken, zaman zaman tezahüratlar ile desteklendi.

Ferdi'den 1 gol, 1 asist

Fenerbahçe taraftarının tezahüratlar ile sevgisini belli ettiği Ferdi Kadıoğlu, Slavia Prag karşısında en iyilerden biriydi. Ferdi, karşılaşmada Pelkas'ın attığı golde asisti yapan oyuncu olurken, Fenerbahçe'nin 2. golünde de topu ağlarla buluşturan isim oldu.

Arda mücadelesi ile beğeni topladı

Karşılaşmanın 74. dakikasında Zajc'ın yerine giren genç oyuncu Arda Güler ise gösterdiği mücadele ile alkışları topladı. Yönetime istifa tezahüratları yapan ve birçok oyuncuya tepki gösteren Fenerbahçe tribünleri, genç Arda'nın arkasında durdu.

Senin için hazırladığımız haberler