Futbol yorumcularından Fenerbahçe-Başakşehir maçı değerlendirmesi

28.09.2023 - 23:15 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 23:45

Süper Lig'de Fenerbahçe, RAMS Başakşehir karşısında 4-0 kazandı. Ünlü yorumcular, Sarı-Lacivertliler'in galibiyetini değerlendirdi. İşte tüm detaylar.

Futbol yorumcularından Fenerbahçe-Başakşehir maçı değerlendirmesi

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ertelenen 3'üncü hafta maçında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir'i kendi evinde 4-0 yendi. Sarı-Lacivertliler, ligde 6'da 6, tüm kulvarlarda ise 13'te 13 yaptı. Ünlü yorumcular, Kanarya'nın bu galibiyetini değerlendirdi.

"Fenerbahçe müthiş keyif veriyor"

Kemal Aslan (Sports Digitale): 'İsmail Kartal Fenerbahçe'si hak ettiği övgüyü alıyor mu?' demiştim. Yine öyle başlayalım. 13'te 13 hakikaten görkemli bir performans. İsmail Hoca pırlanta ustası gibi her oyuncuya dokunmaya başladı. Szymanski, pırlanta gibi parlıyor. Attığı gollerden ziyade 60. dakikada geriye bir koşusu var. İki golünden daha kıymetli. Becao ilk yarının sonları mı başı mı sağ çizgiden içeri girip gol pası vermeye çalışıyor. Defans hücuma, orta saha oyuncusu savunmaya destek veriyor. Takım olmak Fenerbahçe'de inanılmaz seviyede. Fenerbahçe müthiş keyif veriyor. 

"Kadıköy'de ben bu kadar gülen yüzü görmedim"

Nihat Kahveci (Nut Spor): Bakmamız lazım, var mı dünya üzerinde 13'te 13 yapan takım? 13'te 13 dile kolay. İsmail Kartal ara vermemiş gibi Fenerbahçe'yi izlemiş. Muhteşem oyuncu transferleri. Nokta atışı transferler. İlk maçtan bu yana sahanın içinde. Tüm oyuncuncuların katkısı inanılmaz. Tribünleri gösterdi. Fenerbahçe'nin en son şampiyonluğu 2013-14'te. Kadıköy'de ben bu kadar gülen yüzü görmedim. Herkes gülüyor. Kadınından erkeğine, 2 yaşından 70 yaşına herkes gülüyor. Szymanski!.. Fenerbahçe golcü almış. Cepheden kaleyi gördüğünde örümcek ağı seviyor. Muhteşem vuruyor. Tadic gol atmadı dersin de böyle Tadic'e can kurban. Nasıl top saklıyor! Fenerbahçe için bir tane eleştiri getirebileceğin bir şey yok.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Szymanski'nin sözleşmesine en az 40 milyon Euro yazılmalı
Habere Git

"Fenerbahçe'yi bu seviyeye getiren İsmail Kartal'dır"

Rıdvan Dilmen (TV 8,5): Fenerbahçe'yi alkışlıyorum. İsmail Kartal'ı alkışlıyorum. Oyuncuları alkışlıyorum. Çok saygı duyulacak bir oyun. Fenerbahçe'yi bu seviyeye, bu coşkuya getiren İsmail Kartal'dır. Bütün Fenerbahçelilerin mutlu olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin karşısında bugün daha iyi bir takım olsa da sürklase ederdi. Rakibin korneri yok, bir tane cılız şutu var.

"Başakşehir'in aciz olduğu çok az maç vardır"

İlker Yağcıoğlu (TRT Spor): Szymanski sezonun oyuncusu olmaya doğru gidiyor. Maçı anlatmak çok kolay. Fenerbahçe'nin domine ettiği bir oyun oldu. Başakşehir'de de yeller esiyor. O eski halinden eser yok şimdi şarkısını ithaf ederim Başakşehir'e. Ne hücum yapabildiler ne de defans. Başakşehir'in aciz olduğu çok az maç vardır. İsmail Kartal'ın en önemli başarısı orta saha kurgusunu oluşturması. Fenerbahçe'nin orta saha üçlüsü, şu an ligin en iyi üçlüsü.

"Oyuncular İsmail Kartal'a 'Bu 11'i bozma, kulübeye de bakma' dedi"

Tugay Kerimoğlu (TRT Spor) Fenerbahçe'nin bütün oyuncuları müthiş oynadı. İsmail Hoca'ya da şunu dedi: 'Bu 11'i bozma, kulübeye de bakma' hamle anlamında. Fenerbahçe'nin bugün her oyuncusu statik değil hareketli bir oyun oynadı.

İlgini Çekebilir
Sebastian Szymanski: "Harika bir galibiyet aldık"
Habere Git

"Fenerbahçe hakikaten takım olmuş"

Mehmet Özdilek (TRT Spor): Gireni çıkanı oynamayanıyla Fenerbahçe takım olmayı başarmış. Szymanski'nin savunmaya gelip topu kornere attıktan sonra Livakovic ile bir sarılması var... Bu çok önemlidir takım için. Fenerbahçe hakikaten takım olmuş. Bir realite var, Başakşehir geçen sezon da kötüydü bu sezon daha kötü. Başakşehir'in erken değişiklikleri bir anlam ifade etmedi. Başakşehir'in orta sahası dirençsizdi. Deniz ve Serdar ikinci bir bek gibi oynadı. Sürekli Ferdi ve Oosterwolde'yi takip ettiler. Livakovic'i biz 23'üncü dakikada gördük. Fenerbahçe - Başakşehir maçı tek kale maça döndü. Fenerbahçe, kadrosunu ve oyununu netleştirdi. Başarıyı getiren en önemli unsur kadro istikrarıdır.

Senin için hazırladığımız haberler