Beşiktaş'a transferi yattı bir yıl sonra Fenerbahçe'ye iki gol attı

17.09.2023 - 19:01 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 20:22

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin evinde Fraport Tav Antalyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçta Akdeniz ekibi adına 2 gol kaydeden Adam Buksa, Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü.

Beşiktaş'a transferi yattı  bir yıl sonra Fenerbahçe'ye iki gol attı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye iki gol atarak gündem olan Fraport TAV Antalyasporlu Adam Buksa, Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü. Antalyaspor ile ikinci maçına çıkan Polonyalı golcü geçen sezon Beşiktaş ile de görüşmüştü. 

Fransız ekibini Beşiktaş'a tercih etti

Siyah Beyazlı kulüp, o dönem MLS ekibi New England Revolution forması giyen 27 yaşındaki forvetle 2022-23 sezonu öncesi transfer etmek için görüştü. Epey bir mesafe alınsa da oyuncu son anda kararını Fransa Ligue 1 ekibi Lens'tan yana kullandı. 

Beşiktaş 3.5 milyon Euro önerdi

O dönem New England Revolution, Beşiktaş'ın 3.5 milyon Euro'luk teklifini yeterli bulmadı ve Adam Buksa, 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Lens'a satıldı. Oyuncu bu sezon ise kiralık olarak Antalyaspor'a geldi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder şoku!
Habere Git

Sağ ve sol kanatta da oynuyor

Santrfor mevkisinin yanısıra ihtiyaç halinde sağ ve sol kanatta da görev alabilen Adam Buksa, kariyerindeki toplam 202 maçta 67 gole imza attı. Polonyalı futbolcu 19 da asist yaptı.

Lewandowski yoksa Antalyasporlu var

Polonya Milli Takımı'nın formasını 9 maçta terleten Buksa, burada da oldukça etkili bir performans göstererek 5 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler