Kadıköy'de iki isme tepki!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Kadıköy'de iki isme tepki!

Son 5 Haber

Newcastle yeni çalıştırıcısının tazminatı için dünyaları ödeyecek

Acun Ilıcalı, Tzolakis'in ardından 6. transferi de bitirdi! Yeni rekor...

Toni Lato Göztepe yolunda!

Doğuştan fiziksel engelli futbolcu Marius Lindh sahneye çıktı, takımı Avrupa'da turladı

Trabzonspor'un dünyaca ünlü kalecisi Onana'dan Fatih Tekke'ye övgü: "Taktiksel anlamda bir çılgın"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Kadıköy'de iki isme tepki!
Fenerbahçe’nin Sturm Graz’la oynadığı maça ilk 11’de başlayan ancak etkisiz performansıyla hayal kırıklığı yaratan Ozan Tufan’a, 82. dakikada yerini Mehmet Topal’a bırakırken tribünler tarafından tepki gösterildi. Taraftarlar, Hasan Ali’yi de ıslıkladı.
Sturm Graz karşısında ilk 11'de maça başlayan ancak etkisiz bir görüntü çizen Ozan Tufan, dakikalar 82'yi gösterdiğinde yerini Mehmet Topal'a bıraktı. Genç futbolcu oyundan çıkarken, sarı-lacivertli taraftarlar Ozan Tufan'ı ıslıklayarak protesto etti. Ozan Tufan ise tribünleri alkışlayarak karşılık verdi.
Sturm Graz'ın attığı golde yediği çalımla taraftarların tepkisini çeken Hasan Ali Kaldırım da, bu dakikadan sonra top her ayağına geldiğinde tribünler tarafından ıslıklandı. Bazı taraftarlar, Hasan Ali lehine tezahürat yapsa da, tribünler, ıslıklayarak tezahürat yapan taraftarları da susturdu. (A Spor)