"Kadıköy'de kazanacağız ve 6 işareti..."

18.02.2020 - 18:56 | Son Güncellenme: 18.02.2020 - 16:08

"Kadıköy'de kazanacağız ve 6 işareti..."

Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçta karşı karşıya gelecek. 23 Şubat Pazar günü oynanacak mücadele öncesinde sarı-lacivertlilerin, Galatasaray yönetimini karşılamayacağı gündeme geldi. Galatasaray’ın Eski Yöneticilerinden Turgay Kıran, Fenerbahçe derbisi dikkat çeken ifadeler kullandı. Kıran, “Kadıköy’de kazanırsak Fenerbahçeli kardeşlerimiz bize artık 6 işareti yapmayacaktır” dedi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Turgay Kıran’ın açıklamaları şu şekilde:

Turgay Kıran: ”Karşılama olmazsa Fenerbahçe’ye yakışmaz”

Hem bir futbol adamı, hem de eski yönetici olarak bunu yakıştıramam. Fenerbahçe’ye yakışmaz. Kavga edersiniz, kızarsınız. Ama misafir olarak gelen bir başkanı karşılamamak yanlış bir hareket olur. Başkan Ali Koç’un illa ki Cengiz ile beraber oturması gerekmez. Ama bir yönetici karşılar ve yerini gösterir. Bu kavga nereye kadar gidecek? Kavganın sonu yok.

Mustafa Cengiz ve Ali Koç’a derbi öncesi mesaj

Ali Koç, Fenerbahçe’ye başkan oldu diye çok sevindim. Hem arkadaşım hem de kültürlü bir insan. Sevgili Ali Koç bence dostluk mesajları veremiyor. Camiaların başkanları… Sayın Ali Koç’un daha motive, iyi niyetli şekilde bu konuya bakacağını düşünüyorum. Aynı şeyi Mustafa Cengiz için de söylüyorum. Olaya iki taraflı bakmak gerek.

Özhan Canaydın ve alkışlama mesajı

Her sene Galatasaray kazanacak diye bekliyoruz. Kadıköy’de bir kupa aldık. Kadıköy’deki şanssızlık bir gün kırılacak. Belki de bu hafta olacak. Önemli olan futbolcuların iyi niyetle mücadele etmeli. Rakibin bileğini bükemediğin zaman alkışlamayı bilmek gerek. Bunu Özhan Canaydın yapmıştı. Sporda alkışlamak, sporun içinde var. İnşallah güzel bir maç olur.

Turgay Kıran: ”Kadıköy’de kazanırsak 6 işareti yapmazlar”

Fenerbahçe açısından zor bir maç. Teknik direktör Ersun Yanal diken üstünde. Galatasaray bunu değerlendirebilirse, Kadıköy’deki şanssızlık kırılır. Kadıköy’de kazanırsak Fenerbahçeli kardeşlerimiz de bize 6 işareti yapmayacaktır herhalde.

İki takımın ligdeki konumu

Kadıköy’deki derbi maçı öncesinde Fenerbahçe haftaya 38 puanla 6.sırada girerken, Galatasaray ise 42 puanla ligde 3.sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler