Fenerbahçe - AEK Larnaca Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
06.10.2022 - 08:31 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 08:48

UEFA Avrupa Ligi 3. maçında Fenerbahçe kendi sahasında AEK Larnaca'yı konuk ediyor. Maç ne zaman, hangi kanalda ve muhtemel ilk 11'ler dahil detaylar...

Fenerbahçe - AEK Larnaca Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Avrupa Ligi temsilcimiz Fenerbahçe, kendi sahasında 3. maçına çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, B Grubu'nda Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden AEK Larnaca ile karşılaşacak. İlk maçında Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup eden Kanarya, ikinci maçında ise Rennes ile berabere kalmıştı. Jesus'un öğrencileri AEK maçını kazanarak puaınını 7 yapmak istiyor. Peki zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte maça dair merak edilen detaylar...

Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı 6 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de Exxen'de canlı yayınlanacak. Zorlu karşılaşmanın canlı anlatımı ise sayfamızda yer alacaktır.

Hedef 92. galibiyet

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında oynadığı 248 karşılaşmada 91 galibiyet, 54 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Toplamda 316 kez ağları havalandıran sarı-lacivertli ekip, kalesinde ise 361 gol gördü.

İlgini Çekebilir
Jesus: "Fenerbahçe böyle oynar"
Habere Git

Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Gustavo, Szalai, Osayi, Alioski, İsmail, Zajc, Rossi, Emre Mor, Batshuayi

AEK Larnaca: Piric, Christoforou, Tomovic, Milicevic, Englezou, Sanjurjo, Mamas, Triçkovski, Altman, Gyurcso, Olatunji

Fenerbahçe'de 3 eksik

Sarı- Lacivertliler'de tedavileri süren Luan Peres ile Joshua King, mücadelede forma giyemeyecek. Beşiktaş müsabakasında aldığı darbe nedeniyle dizinde travma tespit edilen Mert Hakan Yandaş da takımını yalnız bırakacak.

Avrupa'da 249. karşılaşma

Kıbrıs Rum Kesimi'nin AEK Larnaca takımını ağırlayacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 249. karşılaşmasına çıkacak. Sarı- Lacivertli ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 248 müsabakada 91 galibiyet, 54 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 316 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 361 gol gördü.

4 isim listeye alınmadı

Fenerbahçe'nin UEFA listesinde 4 isim yer almıyor. Sarı- Lacivertliler'de Türkiye Futbol Federasyonu tescil listesine dahil edilmeyen Lemos ve Bruma ile sakatlığı bulunan Nazım Sangare, UEFA listesine yazılmadı. Bu oyuncuların yanı sıra, golcü oyuncu Serdar Dursun da listede bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler