Kadıköy’ün golcüsü Samatta

05.04.2021 - 20:44 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 21:59

Fenerbahçe haberleri… Sarı lacivertlilerin Tanzanyalı forveti Mbwame Samatta, Süper Lig’deki gol hasretine Denizlispor karşısında son verdi. Tecrübeli futbolcu bu sezon daha önce attığı 5 gol gibi yine Ülker Stadı’nda ağları havalandırdı. İşte detaylar…

Kadıköy’ün golcüsü Samatta

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’in 32. haftasında Yukatel Denizlispor ile karşılaşan Fenerbahçe kilidi Mbwame Samatta ile açtı. Tanzanyalı futbolcu 64. dakikada sahneye çıkarak Caner Erkin’in ortasını kafayla ağlara gönderdi. 

Samatta evini seviyor

Samatta böylece sarı lacivertli takımdaki 6. golünü kaydetti. Süper Lig’de bu sezon 5. kez fileleri havalandıran, Ziraat Türkiye Kupası’nda da bir kez ağları sarsan deneyimli futbolcu bu gollerin hepsini Kadıköy’de buldu. 

10 hafta sonra golle buluştu

Mbane Samatta en son 25 Ocak tarihinde oynanan ve Fenerbahçe’nin 3-0 kazandığı 21. haftadaki Kayserispor maçında gol sevinci yaşamıştı.

 

Belözoğlu'na koştular

Öte yandan golün ardından sarı lacivertli tüm futbolcuların Emre Belözoğlu'na koşması dikkat çekti. Fenerbahçeliler 1-0 öne geçtikleri golün ardından tam takım kenetlenirken, Belözoğlu’nun oyuncularına "Devam, devam” diye bağırması gözlerden kaçmadı.

Samatta’nın gol attığı takımlar

Süper Lig

Fatih Karagümrük (2)

Ankaragücü

Kayserispor

Denizlispor

Ziraat Türkiye Kupası

Kasımpaşa

Senin için hazırladığımız haberler