Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Fenerbahçe ile Ankara BB Karşılaşıyor

Orhan Gülek
02.06.2023 - 11:04 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 11:19

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K ile Fenerbahçe Petrol Ofisi karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Fenerbahçe ile Ankara BB Karşılaşıyor

AJANSSPOR - HABER

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2022-2023 sezonunun şampiyonu bugün İzmir'deki Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET - Fenerbahçe Petrol Ofisi maçıyla belli oluyor.

Şampiyon bugün belli olacak

VAR sisteminin uygulanacağı maçın normal süresinin eşitlikle tamamlanması durumunda 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Beraberlik yine bozulmazsa penaltı vuruşlarına geçilecek. 

İşte Ankara BB FOMGET - Fenerbahçe maçının saati, kanalı

Bu akşam Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak Fomget G.S.K-Fenerbahçe maçı TRT Spor'dan ekranlara gelecek. Müsabakada Cansu Tiryaki, Betül Nur Yılmaz Değermenci, Sedef Aktan, Melis Özçiğdem hakem dörtlüsü görev yapacak.

İlgini Çekebilir
Hakan Çalhanoğlu'nun takım arkadaşı Fenerbahçe'ye...
Habere Git

Geçen yıl ALG Spor şampiyon olmuştu

Finalde Fenerbahçe taraftarları Alsancak Stadı’nın maraton tribününde, Ankara taraftarları ise numaralı tribünde yer alacak. Kadınlar Süper Ligi’nde geçen sezon da final aynı statta ALG Spor ile Fatih Karagümrük arasında oynanmıştı ve ALG Spor, Wulfz Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı.

Ankara BB Fomget G.S.K-Fenerbahçe muhtemel 11'leri

  • Fomget G.S.K: Selda Akgöz, Derkach, Sabanagic, Ümran Özev, Apanashchenko, Benan Altıntaş, Ovdiychuk, Shmatko
    Tuğba Karataş, Armısa Kuç, Başak İçinözbebek

 

  • Fenerbahçe: Göknur Güleryüz, Busem Şeker, Kpaho, Yaşam Göksü, Ecem Cumert, Fatma Şahinbaş, Cansu Gürel, Coleman, Marcano, Kusi, Cordner

Ankara ekibi, ALG Spor'u saf dışı bıraktı

Normal sezonda B Grubu'nda yer alan iki ekipten Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, play-off'ta sırasıyla Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor ve son şampiyon ALG Spor'u eledi.

Fenerbahçe, Galatasaray'ı eledi

Fenerbahçe Petrol Ofisi ise maç yapmadan geçtiği ilk turun ardından geçen sezonun finalisti Wulfz Fatih Karagümrük ve Galatasaray Petrol Ofisi'ni saf dışı bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler