Kadın seyircinin sorusu şaşırttı! Khabib...

06.12.2018 - 23:49 | Son Güncellenme: 07.12.2018 - 02:49

Kadın seyircinin sorusu şaşırttı! Khabib...
Dünyaca ünlü dövüşçü Connor McGregor'u ezici bir üstünlükle yenerek adını dünyaya duyuran Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, Suudi Arabistan'da bir panelde konuk olarak yer aldı.
Kadın seyircilerden birinin, kadınların dövüş endüstrisinde nasıl yer alabileceği sorusuna aldığı yanıt ise salonda gülüşmelere sebep olsa da, medyada aynı etkiyi uyandırmadı.
Khabib Nurmagomedov bu soruya, "Kadınlar için çok güzel bir tavsiyem var. Evinizde sıkı bir dövüşçü olun, kocanızın işini bitirin" diye cevap verdi.
Khabib Nurmagomedov'un bu sözleri Avrupa basınında da önemli yer buldu. Dağıstanlı sporcunun bu cevabı bazı yerlerde cinsiyetçilik olarak yorumlandı.
Kadınların dövüşmesinin kendisine ters geldiğini dile getiren sporcu, "Kadınların dövüşünü izlemeye dayanamıyorum. Benim için zor bir şey. Gerçekten bir kadın dövüşü izlemedim" diye konuştu.
McGregor zaferinden sonra sıradaki rakibi merakla beklenen Nurmagomedov, rakip olarak namağlup boksör Floyd Mayweather'ı istiyor. Kulislerde ise Dağıstanlı dövüşçünün Tony Ferguson ile karşı karşıya geleceği yönünde söylentiler var.
Nurmagomedov'un McGregor zaferi epey ses getirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıldız sporcu ile birebilr görüştü.

YENİ HAVALİMANI AÇILIŞINA KATILMIŞTI

Conor McGregor karşısında aldığı zaferle adını bir kez daha dünyaya duyuran ünlü Rus dövüşçü Khabib Nurmagomedov, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, davetlileri tek tek selamlarken dünya şampiyonu Nurmagomedov ile de sohbet etti. Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Khabib Nurmagomedov, karma dövüş sanatlarında İrlandalı Conor McGregor'u yenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Dünyada büyük yankı uyandıran şampiyonluğun ardından ünlü dövüşçü, İstanbul'a gelerek yeni havalimanının açılına katıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, davetlileri tek tek selamlarken şampiyon dövüşçü ile bir süre sohbet etti. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler