Kadınlar maçında erkek kaleci iddiası! Şikayet ettiler..
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Ürdün ile İran Kadın Milli takımları arasında oynanan karşılaşma flaş bir iddiaya sahne oldu.

Son 5 Haber

Deniz Öncü Misano’da istediğini alamadı

2026 Madrid GP: Antonelli'den tarihi zafer, Verstappen ikinci, Hamilton yarış dışı

Trabzonspor'da rota yeniden Şenol Güneş'e döndü: Anlaşma yakın!

Kocaeli'nin yeni spor üssü Çayırova'da hizmete girdi: FIBA onaylı salon

Arda Güler ve kız arkadaşı Duru Nayman, Formula 1 yarışında
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ürdün Futbol Federasyonu (JFA), Asya Futbol Konfederasyonuna (AFC), Kadınlar Asya Kupası Elemeleri'ndeki Ürdün-İran maçında oynayan İran kalecisinin cinsiyetini doğrulamasını talep eden bir şikayette bulundu.

Ürdün Futbol Federasyonu (JFA) Başkanı Ali Bin Al-Hussein, AFC'ye ilettikleri mektubu, Twitter'da paylaştı.
AFC'ye gönderilen şikayet başvurusunda, "AFC'den, söz konusu oyuncunun ve takımdaki diğer kişilerin uygunluğunu araştırmak için bağımsız tıp uzmanlarından oluşan bir panel tarafından şeffaf ve net bir soruşturma başlatmasını talep ediyoruz." ifadeleri yer aldı.
25 Eylül'deki maçın 0-0 sona ermesinin ardından İran, Ürdün'ü penaltı atışlarında 4-2 mağlup ederek 2022 AFC Kadınlar Asya Kupası'na katılma hakkı elde etmişti.
