Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları 7-8 Mayıs'ta

Akın Ungan
29.04.2022 - 15:46 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 15:49

Türkiye Hentbol Federasyonu, Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçlarının oynanacağı tarihi açıkladı. Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final ne zaman?

Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları 7-8 Mayıs'ta

Türkiye Hentbol Federasyonu, Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçlarının oynanacağı tarihi açıkladı. Peki Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları ne zaman, saat kaçta ve nerede oynanacak?

Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları ne zaman ve nerede?

2021-2022 Hentbol Sezonu Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları, 7-8 Mayıs tarihleri arasında Ankara THF Salonu'nda oynanacak.

Türkiye Kupası şampiyonunun belirleneceği Dörtlü Final'de 7 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30'da ilk yarı final maçı Konyaaltı Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi arasında oynanacak. Saat 16.00'da ise diğer yarı final maçında Kastamonu Belediyesi ile Yalıkavak takımları karşılaşacak.

Dörtlü Final'in ikinci gününde ilk olarak oynanacak üçüncülük-dördüncülük maçı saat 13.00'te oynanırken, final karşılaşması saat 15.00'te başlayacak. Final maçının ardından törenle kupa ve madalyalar takdim edilecek.

Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları hangi kanalda?

Dörtlü Final'de 7 Mayıs'ta oynanacak yarı final karşılaşmaları ve 8 Mayıs'ta oynanacak final karşılaşması TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler