Kadir Çetinçalı ile Turgay Demir birbirine girdi! Taylan Antalyalı...

İsa Kethüda
30.06.2021 - 13:06 | Son Güncellenme: 30.06.2021 - 13:23

Taylan Antalyalı'nın giydiği tişört sosyal medyada gündem olurken tartışmalara dahil olan Turgay Demir ve Kadir Çetinçalı ise birbirine girdi. İşte detaylar.

Kadir Çetinçalı ile Turgay Demir birbirine girdi! Taylan Antalyalı...

Galatasaray forması giyen Taylan Antalyalı'nın giydiği tişört sosyal medyada gündem olurken tartışmalara dahil olan spor gazetecileri Turgay Demir ve Kadir Çetinçalı ise adeta birbirine girdi.

Taylan'a tepki

Medya Radar'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın 26 yaşındaki futbolcusu Taylan Antalyalı'nın giydiği tişört sosyal medyada gündem oldu. Her yıl Haziran ayının son haftasında düzenlenen Onur Haftası’nda LGBT’nin de bayrağını oluşturan gökkuşağı renkleriyle “Powered by Pride” yazılı tişört giyen Antalyalı, bazı kesimlerden tepki gördü.

"Bana demogoji yapma diyor beyinsiz"

Yıldız oyuncuya tepki gösterenlerden biri de gazeteci Turgay Demir oldu.

Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir beyinsizler grubu var kimi gazeteci, kimi başka bir şekilde şöhreti bulmuş ama beyinleri boy; dünyada açlık, savaş, kuraklık, mültecilik gibi bütün SORUNLAR bitti de bir tek LGBT sorunu mu kaldı diye soruyorum, bana demogoji yapma diyor beyinsiz” ifadelerini kullandı.

"Aklıma geldikçe çıldırıyorum"

Ajans 1905 Spor Yorumcusu Kadir Çetinçalı’dan ise Demir’in aksine, Taylan Antalyalı’ya destek geldi.

Çetincalı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Aklıma geldikçe çıldırıyorum, Taylan Antalyalı gibi Dünya Beyfendiye çamur atan iki sefil yaratığa, Galatasaray Kulübü ve Galatasaraylılar Dünyayı dar etmez ise hepimize yazıklar olsun. Medya bu tür pisliklerden ne yapıp, edip arındırmalı.” dedi.

İki isim birbirine girdi

Çetinçalı’nın söz konusu paylaşımının ardından, iki isim deyim yerindeyse birbirine girdi.

Çetinçalı’ya yanıt veren Turgay Demir’in paylaşımları şu şekilde:

- “Titanic hotel! Haddini bil sana öyle bir haddini bildiririm ki sokağa çıkamazsın…

- Sen şu fetocu Hakan’ı savunan soytarı değil misin?

- Dayamışsın sırtını bir yöneticiye açmışsın YouTube kanalını...

- Kadir Çetinçalı denen edepsiz, delikanlı adamsan beni ima eden bir tek cümle daha yaz… Ben de şu titanic otel maceranı anlatayım herkese. HADİ….

- Camdan evde oturuyor bana dayılık yapıyor. Ulan sen bu ülkede beni korkutan bir tek Allah kulu gördün mü, duydun mu? Tavşan yüreğinle aslan fiyakası mı yapıyorsun?

- Medya arındı zaten çalışacak yer bulamıyorsun…”

"Acıdığım için yazmıyorum"

Turgay Demir ise paylaşımlarına devam etti:

- Abdürrahim Albayrak’ı eleştiren bir tek twit yaz senin gazeteci olduğunu inanacağım hadi bakayım göreyim seni, büyük gazeteci, sahibinin sesi, hadi göreyim seni, Yer mi!?

- Fatih Terim’i eleştiren bir twit at göreyim seni, gazetecisin ya! Ulan sığındıklarının yanından kovulmamak için sen her türlü rezilliği savunursun…

- Titanic oteli maceralarını da acıdığım için yazmıyorum Bu da benim sana sadakam olsun

Tepkilerin ardından sildi

Öte yandan, Instagram'ın 'Hikaye' bölümünden paylaşımda bulunan Taylan Antalyalı, gelen tepkilerin ardından fotoğrafını sildi.

Senin için hazırladığımız haberler