Kadro dışı kalan Mirin'e transferde talip çıktı!

14.10.2020 - 10:45 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 10:48

Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve takımda düşünülmeyen Nicolas Isimat-Mirin'e hangi takım talip oldu? Transferde son durum...

Kadro dışı kalan Mirin'e transferde talip çıktı!

AJANSSPOR

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve lisansı askıya alınan Nicolas Isimat-Mirin ile ilgili bir transfer iddiası gündeme geldi. Mirin'e hangi ülkeden talip çıktı? Ayrıntılar haberde...

Mirin'e Katar'dan bir talip çıktı iddiası

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Mirin'e Katar'dan bir takım talip oldu. Beşiktaş, Mirin'in maaşının karşılanması halinde talebi olmadığını karşı tarafta bildirdi ve transfere yeşil ışık yaktı.

Beşiktaş, maaş yükünden kurtulmak istiyor

Futbolcunun takımdan ayrılması yönetimin de elini mali açıdan bir nebze rahatlatacak. 29 yaşındaki futbolcu geçen sezon Fransız ekibi Toulouse'da kiralık oynamış ve 16 maçta 1440 dakika süre almıştı. Mirin, Fransız ekibinde 1 kez de gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş'ın Mirin ile olan sözleşmesi nasıldı? Kaç para kazanıyor?

Beşiktaş, PSV ekibinde 350 bin Euro bonservis bedeli ödemişti. Futbolcuya geçen sezon 1 milyon 250 bin Euro, bu sezon 1 milyon 275 bin, sonraki sezon ise 1 milyon 300 bin Euro ödeme yapılacağı borsaya bildirilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler