Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan için ezeli rakip devrede

08.04.2022 - 14:11 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 14:19

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Süper Lig devinin milli futbolcunun peşine düştüğü ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan için ezeli rakip devrede

Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gittiği Premier Lig ekibi Watford'dan devre arasında sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye geri dönen Ozan Tufan, geçtiğimiz günlerde Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Ezeli rakip Ozan için devrede

Fenerbahçe yönetimi tarafından affedilmesi beklenmeyen 27 yaşındaki milli futbolcu ezeli rakibin devreye girdiği iddiası ortaya atıldı.

Watford kümede kalırsa F.Bahçe defteri kapanıyor

Ozan'ın sezon başında kiralandığı İngiliz ekibi Watford ligde kalırsa, milli oyuncu 7 milyon Euro'ya Premier Lig oyuncusu olacak ve Fenerbahçe defteri kapanacak.

Beşiktaş devreye girip kiralayacak

Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş ise burada devreye girecek. Watford'dan Ozan'ı kiralamaya çalışacak. Watford küme düşerse Beşiktaş, Ozan'ın Fenerbahçe'den bonservisini bedelsiz almasını bekleyecek. Ancak o durumda da Ozan için başka takımların devreye girme ihtimali ortaya çıkabilecek.

Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı

O yüzden Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kapısını çalıp, makul bir rakama Ozan'ı almak için de hamle yapacak. Ozan'ın daha önce de Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı belirtilmişti.

Tecrübeli orta sahanın Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'ya "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dediği ifade edilmişti.

"Ozan oynamayınca kilo alıyor"

Fenerbahçe'de Ali Koç önceki gün Kuruçeşme'de iftarda kongre üyeleriyle bir araya geldi. Koç gündemdeki gelişmelere dair açıklamalar yaparken Ozan Tufan için de önemli ifadeler kullandı.

Kadro dışı kalan Ozan'ın affedilme gibi bir durumu olmadığını belirten Koç, 'Watford'un sahibi bana "Muhtemelen düşeceğiz, Ozan Tufan da burada oynamıyor, zaten oynamayınca kilo alıyor. Oynasın kilo almasın" dedi. Ozan'ı çok seviyorum, nikah şahitliğini de yaptım ama maalesef İngiltere’ye gidip kötü dönen bir Ozan gördüm.' dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler