Fenerbahçe'den yerli forvet hamlesi! Trabzonspor'a takas teklifi yapılacak

Özgür Koç
19.01.2024 - 11:36 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 11:59

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Trabzonspor'dan gelen kadro dışı kararının ardından bordo mavili futbolcu için takas teklifinde bulunacak! İşte detaylar...

Fenerbahçe'den yerli forvet hamlesi! Trabzonspor'a takas teklifi yapılacak

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Ara transferde Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, Samet Akaydin'i Panathinaikos'a Umut Nayir'i ise Pendikspor'a kiralık olarak göndermişti.

İsmail Kartal "yerli forvet takviyesi yapabiliriz" dedi

sarı lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, kupada 6-0'lık skorla kazanılan Adanaspor maçının ardından yaptığı açıklamada "1 tane yerli forvet takviyesi yapabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe Umut Bozok'u gündemine aldı

Fenerbahçe'nin Trabzonspor tarafından Abdülkadir Ömür ile birlikte kadro dışı bırakılan forvet oyuncusu Umut Bozok için harekete geçtiği öğrenildi.

Trabzonspor Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür'ü kadro dışı bıraktı

Trabzonspor'da izinsiz olarak idmanlara katılmayan Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır." ifadelerini yer verildi.

Öte yandan bordo mavili yönetim İzinsiz antrenmanlara katılmayan iki oyuncu için noter tespiti başlattı.

Umut için takas teklifi yapılacak

Umut Nayir'in Pendikspor'a kiralanmasının ardından hücum hattına bir yerli forvet takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, bordo mavililerde kadro dışı bırakılan Umut Bozok'u listesine aldı. Sarı lacivertliler  27 yaşındaki milli futbolcunun transferi için Trabzonspor'a takas teklifinde bulunacak.

Ryan Kent ya da Miha Zajc önerilecek

Fenerbahçe, Umut takası için karadeniz ekibine kadroda düşünülmeyen İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent veya Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'den birini teklif edeceği kaydedildi.

Bu sezon 262 dakika oynadı

Trabzonspor'un 2022-23 sezonun başında Fransız ekibi FC Loirent'ten 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Umut Bozok, bu sezon bordo mavili formayla ilk sezonunda 37 maçta 10 gol 3 asistlik performans sergilerken bu sezon ise sadece 4 maçta 262 dakika forma şansı buldu.

Kasımpaşa'da gol kralı oldu

Süper Lig kariyerinde daha önce bir başka Süper Lig kulübü Kasımpaşa'nın formasını giyen 27 yaşındaki futbolcu 2020-21 sezonunda İstanbul ekibinin formasıyla attığı 20 gol kaydederek gol kralı oldu.

Piyasa değeri 2.4 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 2.4 milyon Euro olan Umut bozok'un Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona eriyor. 27 yaşındaki golcü A Milli Formayı da 1 kez giydi.

Senin için hazırladığımız haberler