Kadroya alınmadı, Şenol Güneş'e gönderme yaptı

İsa Kethüda
14.05.2021 - 15:27 | Son Güncellenme: 14.05.2021 - 15:51

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Berat Özdemir, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kendisini kadroya davet etmemesinin ardından bir paylaşımda bulundu.

Kadroya alınmadı, Şenol Güneş'e gönderme yaptı

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 öncesi gerçekleştirilecek 30 kişilik kamp kadrosunu açıkladı. 

Kamp kadrosunda yer alan oyuncular şu şekilde:

Kaleciler: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Gökhan Akkan

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Merih Demiral, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Mahmut Tekdemir, Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu

Forvet: Cengiz Ünder, Efecan Karaca, Halil Akbunar, Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürk, Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Halil İbrahim Dervişoğlu

Berat'tan imalı paylaşım

Öte yandan kadroya çağırılmayan Trabzonsporlu orta saha oyuncusu Berat Özdemir'den imalı bir paylaşım geldi. Özdemir, Şenol Güneş'in kamp kadrosunu açıklamasının, "Gülüp geçiyorum" paylaşımını yaptı. 

Paylaşımı kaldırdı

22 yaşındaki oyuncu daha sonra bu paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırdı.

Şenol Güneş basın toplantısında ne dedi?

Güneş basın toplantısında, "Trabzonspor'da Berat Özdemir var. O da 4 maçtır oynamıyor. Gençlerbirliği'nden beri takip ediyorum. Unutulmuş bir şey değil" ifadelerini kullanmıştı. 

Bu sezonki performansı


Ocak ayında bordo-mavili takıma transfer olan Berat Özdemir, bu sezon forma giydiği 29 maçta 3 gol kaydetti. 22 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler