Pınar Karşıyaka, 5'inci Mağlubiyetini Aldı

Orhan Gülek
22.01.2023 - 11:41 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 11:47

Pınar Karşıyaka, dün oynanan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi müsabakasında Manisa Büyükşehir Belediye Spor'a mağlup oldu ve 5. mağlubiyetini aldı.

Pınar Karşıyaka, 5'inci Mağlubiyetini Aldı

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, bu sezon iç sahada iyi bir grafik çizerken, dış sahada ise kötü bir performans sergiliyor. 

Pınar Karşıyaka, son periyotta maçı verdi

Yeşil-kırmızılılar, evinde oynadığı 6 maçta sadece 1 kez kaybederken; deplasmanda oynadığı maçlarda ise 5 maçta sadece 1 galibiyet aldı. Kaf-Kaf, Manisa Büyükşehir Belediye Spor karşılaşmasında maça ortak olsa da son periyotta maçı verdi.

Ufuk Sarıca: "Sonuç çok farklı olabilirdi"

Maç sonunda Ufuk Sarıca'da bu durum ile alakalı açıklamalarda bulundu. Sarıca, "Bu kadar yakın skorlu geçen maçta bomboş bulduğumuz doğru atışları sayıya çevirebilseydik, sonuç çok farklı olabilirdi. Takımımı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Pınar Karşıyaka, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti
Habere Git

Manisa Büyükşehir Belediye Spor - Pınar Karşıyaka maçı özeti

Müsabaka her iki takımın da karşılıklı sayılarıyla başladı. İlk 5 dakikaya 13-10 önde giren Pınar Karşıyaka, Angola ve Delgado'nun etkili oyunuyla periyodu 24-18 önde tamamladı.

İkinci periyotta oyuna ortak olmaya çalışan Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçın 16. dakikasında Tarrant'ın sayısıyla ilk kez öne geçti: 33-31. Anosike ve Cruz ile etkili olan ev sahibi ekip, soyunma odasına 43-41 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında çekişme yaşandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk 5 dakikası 51-51 eşitlikle geçilen periyodu Tarrant'ın sayılarıyla 62-61 önde bitirdi.

Son çeyrek iki takımın karşılıklı sayılarıyla başladı. Troy Selim Şav'ın dış atışları ve Anosike'nin de boyalı alandaki etkili oyunuyla 35. dakikayı 71-65 önde geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor, müsabakayı 80-76 kazandı.

Öte yandan elektrik kesintisi nedeniyle geç başlayan müsabaka, ilk periyodun 3. dakikasındaki ikinci kesintiyle de bir süre durdu.

Senin için hazırladığımız haberler