Kagawa transferiyle ilgili flaş sözler

31.03.2020 - 00:34 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 00:49

Kagawa transferiyle ilgili flaş sözler

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Hüseyin Yücel, siyah beyazlıların geçen sezonun devre arasında transfer ettiği Shinji Kagawa hakkında flaş açıklamalar yaptı.

Orta Çizgi Genel Yayın Yönetmeni Murat Özen'in sosyal medya üzerinden canlı yayın konuğu olan Beşiktaş'ın eski yöneticisi Kagawa transferinin perde arkasını anlattı.

 

Hüseyin Yücel, "Kagawa transferi biraz kısmet oldu. Transfer döneminin kapanmasına 2 saat kalmıştı. 2 milyon euro gibi rakamlardan bahsediliyordu. '750 bin euro teklif edelim, ne kaybederiz' dedim. Başkan da 'Ayıp olur, 900 bin euro yapalım.' dedi." ifadesini kullandı.

Yücel, "Kagawa için 900 bin Euro teklif ettik, menajeri de olumlu döndü. Enteresan tarafı daha sonra İspanya'da ikinci lig takımında oynadı. Biz Japonları akıllı adam zannederdik. Çok enteresan." die konuştu.

Kagawa'nın Beşiktaş'taki performansı

Japon futbolcu, 2018-19 sezonunun devre arasında transfer olduğu Beşiktaş'ta 14 lig maçına çıktı ve 4 gol 2 asistle oynadı.

Bonservis Borussia Dortmund'da olan Kagawa sezon sonunda tercihini İspanya 2. Lig ekibi Real Zaragoza'dan yana kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler