Kagawa ve Nagatomo, Japon basınına konuştu

06.05.2019 - 13:03 | Son Güncellenme: 06.05.2019 - 16:03

Kagawa ve Nagatomo, Japon basınına konuştu

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ta son 15 dakikada sahaya sürülen Shinji Kagawa, hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Daha fazla süre almak istediğinden bahseden Japon yıldız, iyi oyun ortaya koyamadığını itiraf etti. 

G.Saray'da forma giyen Nagatomo ise Kagawa'nın az süre almasının işlerine yaradığını belirtti.

Galatasaray’a sezonun en kritik maçında 2-0 kaybeden Beşiktaş’ta Shinji Kagawa maç sonu çok üzüldü.

Japon yıldız, maç sonunda açıklamalar yaptı. Japon basınına konuşan Kagawa, derbide az süre aldığını itiraf edip, “Açıkçası tam anlamıyla derbiden tat aldığımı hissedemedim. Maç öncesinde en iyi atmosferin olacağını düşünmüştüm bu nedenle bu maçı tam anlamıyla hissetmek için daha fazla süre almak isterdim” dedi.

Oyun anlamında istediklerini yapamadığını aktaran tecrübeli orta saha, “İyi oynamadım. İyi performansımı sürdürebilirdim, bunu istiyordum. Bu hislerimden dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum. Hala aynısını düşünüyorum, az bir süre sahada kaldım. Daha fazla sahada yer alabilirdim, bu biraz beni üzüyor” ifadelerini kullandı.

Nagatomo'dan Kagawa itirafı

Beşiktaş'a karşı kazanılan 2-0’lık derbide ilk 11’de yer alan Galatasaray’lı Yuto Nagatomo, Japon basınına konuştu.

Kagawa ile rakip olarak derbide mücadele etmenin fantastik olduğundan bahseden Nagatomo, bir itirafta da bulundu. Tecrübeli yıldız, Kagawa’nın az süre aldığını anımsatarak, “Kagawa ile İstanbul derbisinde karşılaştık. Kagawa ile böyle bir platformda mücadele edebilmek heyecan verici. Kagawa ile uzun zamandır karşılaşmak istiyorum. Ama Galatasaray’ın da Kagawa’nın kazanmasına izin vermesini istemem. Kagawa birinci kalite bir futbolcu. Açıkçası sadece 15 dakika oynaması bizi kurtardı, işimize yaradı. Kagawa rakibi tehdit eden zor bir futbolcu” yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler