Nihat Kahveci, Beşiktaş’ın Club Brugge mağlubiyetinin sebebini açıkladı

Orhan Gülek
01.12.2023 - 12:16 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 17:53

Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, NutSpor Youtube kanalında Beşiktaş’ın Club Brugge’a 5-0 mağlup olduğu maç hakkında yorumlar yaptı. İşte detaylar.

Nihat Kahveci, Beşiktaş’ın Club Brugge mağlubiyetinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Nihat Kahveci, NutSpor Youtube kanalında Beşiktaş’ın Club Brugge’a 5-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi.

Kahveci, “Rıza hocam Beşiktaşlı futbolcular koşamıyor hocam. Normalde Rıza hocanın takımları ısırır, koşar ve mücadele eder ama Beşiktaş, Rıza hocanın gelmesiyle de geri gitti.” yorumunu yaptı.

“Beşiktaş 4’üncü dakikada yediği golle maçı bıraktı”

Eski futbolcu, Brugge’un attığı ilk gol sonrası maçı bıraktığını söyledi ve “Beşiktaş 4’üncü dakikada yediği golle maçı bıraktı ve pes etti. Bu kısım acı.” ifadelerini kullandı.

“Bu kadro çok teknik direktör yer”

Beşiktaş’ın güncel kadrosunun çok hoca yiyeceğini belirten yorumcu, “Bu kadro çok teknik direktör yer. Ruh hali de yer bu takım” dedi.

İlgini Çekebilir
Çalımbay'ın Kara Kartal'ı evinde dağıldı!
Habere Git

“Altyapı’dan çıkanlar da gitti Beşiktaş’tan”

Beşiktaş’ın başkan adaylarının altyapı hakkındaki vaatlerini yorumlayan Kahveci, “Beşiktaş başkan adayları sürekli altyapı hakkında konuşuyor vaatler veriyor ama hiçbir şey olmayacak. Al bak Necip oynuyor 15 sene. Çıkanlar da gitti Beşiktaş’tan.” açıklamasını yaptı.

“Rıza hocanın gelmesiyle daha da kötüye gitti”

Beşiktaş’ın oyununu değerlendiren Nihat Kahveci, Rıza Çalımbay’ın gelmesiyle oyunun daha da geriye gittiğini söyledi. Kahveci, “Beşiktaş’taki oyun Rıza hocanın gelmesiyle daha da kötüye gitti.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler