Nihat Kahveci ile Tayfur Bingöl Arasındaki Kavga Devam Ediyor

Akın Ungan
08.11.2022 - 13:55 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 15:19

Nihat Kahveci, Galatasaray-Beşiktaş maçında top toplayıcıyı ittiği için eleştirdiği Tayfur Bingöl'den gelen fincanlı cevaba tepki gösterdi. İşte detaylar.

Nihat Kahveci ile Tayfur Bingöl Arasındaki Kavga Devam Ediyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de geçen hafta oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisinde topu kendisine ısrarla vermeyen top toplayıcı çocuğu ittiği için Beşiktaşlı Tayfur Bingöl'ü eleştiren TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, polemiği devam ettirdi. Bingöl'ün kendisine sosyal medya üzerinden kahve fincanı koyarak verdiği "5 saniye" cevabına eski Beşiktaşlı yorumcu Kahveci'den yanıt geldi.

Kahveci, Bingöl ile polemiği sürdürdü

Nihat Kahveci, TRT Spor'da dünkü programda, "İki ayda efsane olan oyuncu bana fincan yolluyor. Gözünü seveyim ya" dedi. Tayfur Bingöl'e yaptığı eleştiride "Beş saniye geçirdi sadece. Ne yapacaktın, maçı mı alacaktın?" sözlerine karşılık Bingöl, Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham'ın Olympiakos'u 4-2 mağlup ettiği mücadelede top toplayıcının topu hızlı vermesiyle atılan golü hatırlatıp, "5 saniyenin önemi Kahveci" ifadesini kullandı. Bingöl, paylaşımına bir de kahve fincanı koydu.

Semih Şentürk 5 saniye kala attı

Sosyal medyadan on binlerce Beşiktaşlı taraftar da özellikle 5 saniye eleştirisine tepki gösterdi. Euro 2008 Çeyrek Finali'nde maçın bitimine 5 saniye kala Hırvatistan'a attığı golle maçı uzatmalara götüren ve Kahveci'nin de forma giydiği Türkiye örneği hatırlatıldı. Türkiye, uztamanın son 5 saniyesinde Semih Şentürk ile attığı golle maçı 1-1 yapıp uzatmaya götürdü ve penaltılarda da rakibini eleyip yarı finale adını yazdırdı.

Kahveci: "2 ayda efsane olan oyuncu"

Nihat Kahveci, hem Tayfur Bingöl'e hem de sosyal medyadan kendisine tepki gösterenlere şu tepkiyi verdi: "Bana 5 saniyenin öneminden bahsediyorlar, halı sahada oynayanlar. 5 saniye tabii önemli. Son dakika golleri atmışız, neler yapmışız. Bir şey de demek istemiyorum. Taçtaki 5 saniyenin öneminden bahsediyorlar. Ben bilmiyorum! Allah'ım ya! İki ayda efsane olan oyuncu bana fincan yolluyor. Gözünü seveyim ya!"

Derbide Tayfur Bingöl ne yapmıştı?

Galatasaray'ın 2-1 önde olduğu derbinin son bölümlerinde siyah beyazlı futbolcu Tayfur Bingöl, top toplayıcıdan topu istedi. Ancak, çocuk topu atmadı. Bunun üzerine topu almaya giden Bingöl, top toplayıcıyı da itti. Bingöl, tepki çeken hareketi üzerine maç sonu şu açıklamayı yaptı: "Top toplayıcı kardeşimiz, gelip topu ayağımdan alır mısın dedi. Aramızda 10-15 metre varken ayağına çağırdı beni. Futbolcuların büyük maçlarda reaksiyonları fazla olur. Burada bir arma taşıyoruz. Bu seviyede futbol oynanan maçlar için top toplayıcılar eğitilmeli. Oyunu duraklatmak için topu vermiyor."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta gruplaşma var! Kadro dışı gündemde...
Habere Git

Kahveci: Türk bayraklı Beşiktaş arması

Nihat Kahveci de yaptığı yorumda Tayfur Bingöl'e sert şekilde tepki gösterdi. Kahveci, "Beni en çok üzen şey Tayfur'un top toplayıcı çocuğu itmesi oldu. O arma itmez o çocuğu. Tayfur Bingöl kusura bakmasın. Beş saniye geçirdi sadece. Ne yapacaktın, maçı mı alacaktın? Hem armadan bahset hem de o çocuğu it. Bu mu Türk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?" dedi. Bu iki açıklamadan sonra sosyal medya da konu TT oldu.

Senin için hazırladığımız haberler