Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye Hull City'den Transfer Kancası

Orhan Gülek
16.03.2023 - 10:58 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 11:20

Fenerbahçe'deki performansıyla eleştiri oklarının hedefinde olan İrfan Can Kahveci, sezon sonunda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer olabilir.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye Hull City'den Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'deki performansıyla tartışma konusu olan İrfan Can Kahveci'nin sezon sonunda sarı lacivertli kulüpten ayrılacağı iddia ediliyor.

İrfan Can Kahveci, Hull City ile anılıyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de şu sıralarda en çok eleştirilen isimlerin başında gelen İrfan Can Kahveci'nin adı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anılmaya başlandıç

Acun Ilıcalı'dan 4. Fenerbahçe transferi

Ali Koç ile yakın ilişkileri olan ve geçen sezon Pelkas, Ozan Tufan ve Allahyar gibi isimleri transfer eden Ilıcalı'nın bu kez İrfan Can Kahveci için teklif yapacağı öğrenildi.

Kahveci, Sevilla maçında gündem olmuştu

Sevilla ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 tur maçına ilk 11'de başlayan ve karşılaşma boyunca etkisiz görüntüsü ile dikkat çeken İrfan Can Kahveci, sosyal medyada gündem olmuştu.

İrfan Can Kahveci'nin performansı

2020-2021 sezonu devre arasında Başakşehir'den 7 milyon avroya transfer edilen İrfan Can, 71 resmi maça çıkıp, 10 gol ve 13 asist katkısında bulundu.

Başakşehir'de yıldızı parladı

Başakşehir ile 2019-2020 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan İrfan Can, 2020-2021 Şampiyonlar Ligi sezonunda Leipzig'a 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

İrfan Can Kahveci'den kahve içme sevinci

2 sezon önce devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcuya aynı dönem Galatasaray da ilgilenmiş ancak transfer yarışını kazanan taraf sarı-lacivertli kulüp olmuştu.

Sarı-lacivertli kulübe imza attığı törende Türk kahvesi içerek Galatasaraylı arkadaşlarına gönderme yapan İrfan Can, sonrasında bir maçta Mert Hakan Yandaş ve Ozan Tufan'la kahve içme sevinci yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler