Çaylak Oyun Kurucu Kahveye Mayonez Sıktı Sponsorluğu Kaptı

Burak Alaca
25.08.2023 - 17:06 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 17:46

NFL'de AFC Konferans'ı ekibi Tennessee Titans'ın çaylak oyun kurucusunu Will Lewis'in kahvesine mayonez sıktığı video viral olmuştu. Genç sporcu bu görüntülerin ardından önemli bir sponsorluk anlaşmasını kaptı.

Çaylak Oyun Kurucu Kahveye Mayonez Sıktı Sponsorluğu Kaptı

AJANSSPOR-HABER

NFL'in AFC Güney Konferansı'nda mücadele eden ekiplerden Tennessee Titans'ın bu sezon draft'ın 2. tur 33. sırasında Kentucky Üniversitesi'nden seçtiği çaylak oyun kurucu Will Lewis henüz ligde maça çıkmamasına rağmen bundan 2 yıl önce paylaştığı bir video ile çok büyük popülariteye kavuşmuştu. Bu videonun ardından 24 yaşındaki oyun kurucunun ayağına devbir sponsorluk anlaşması geldi.

Kahvesine mayonez sıktı

24 yaşındaki Kentucky çıkışlı oyun kurucunun 2 yıl önce içtiği kahvenin içerisine mayonez sıktığı video sosyal medyada büyük dikkat çekmiş ve viral olmuştu.

Ömür boyu sponsorluğu kaptı

Kahveye mayonez sıktığı videolar viral olan oyuncu ünlü sos markası Hellman's ile ömür boyu sürecek bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

İlgini Çekebilir
Kalbi durmuştu! NFL oyuncusunun durumu kritik
Habere Git

Kolejde tarihe geçti

Toplamda 24 maçta Kentucky'nin birinci oyun kurucusu olarak sahne alan Will Lewis takımını bu karşılaşmalarda 17-7'lik oldukça başarılı bir dereceye taşıyarak, üniversitenin tarihinde, 1993'te Terry Wilson'dan bu yana beraberinde en yüksek galibiyet yüzdesine sahip oyun kurucu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler